Sponsor

Sponsorpakker

Sponsing i Adeccoligaen gir mer synlighet

Adeccoligaen har blitt veldig stor i profileringssammenheng. Vi i Mjøndalen har de siste årene hatt 2-3 direktesendte kamper på NRK 1 hvert år, og alle våre seriekamper går direkte på NRK nett-TV. Fra 2012 sesongen blir kampene vist på TV2 Sumo. I tillegg har vi jo all dekning på nett og i papiraviser, lokalt og rundt om i landet. Totalt dreier dette seg om over 2.000 artikler i året.


Mjøndalen Toppfotball vokser

Mjøndalen er en klubb med lange tradisjoner og en sterk historie i norsk fotball. Vi har en stabil tilskuermasse på hjemmekampene på rundt 1100 personer. Vi er ganske ulike resten av fotballnorge når det gjelder økonomi og risikovillighet. Vår ambisjon er å utvikle oss som profesjonell fotballklubb, men samtidig uten å ta økonomisk risiko. Dette gjør at vi nok drifter fotballen veldig forsiktig sammenlignet med andre konkurrenter. Mange av våre konkurrenter sliter i dag med økonomiske problemer, mens vi er på vei fremover. Vi er tydelige på hvordan vi skal fremstå; som solide, trygge, pålitelige og forhåpentligvis dyktige.

Våre prioriteringer er klare. Vi har etablert et utviklingsakademi som vi bruker mye ressurser på, dette er underlagt Mjøndalen Toppfotball. Vi mener alt utviklingsarbeid er vesentlig for oss, selvfølgelig på grunn av det rent sportslige, men også mer generelt rundt organisasjonen. Det er nå mulig for unge spillere å utfordre sitt talent gjennom vårt system.

Nytt stadion...

I tillegg har vi et klart behov for å legge ressurser inn i en profesjonell markedsavdeling. Vi har sponsorer i dag som krever større gjenytelser på sine bidrag enn tidligere, samt at vi bør øke disse inntektene i fremtiden for å ta nye steg fremover. Nytt stadion er på plass til sesongstart 2012. Vi gleder oss veldig til å kunne tilby tilskuere, sponsorer og spillere i alle aldre et nytt og spennende fotballstadion i Mjøndalen. Dessuten håper vi selvfølgelig dette vil generere mer penger til klubben.

Men vi trenger å øke markedsinntektene. Ta deg tid til å lese Mjøndalen Toppfotballs sponsorpakker og se om noe kan være interessant for deg og din bedrift.

Vi har også muligheten til å inngå en større avtale hvor noe reklameplass på drakta er tilgjengelig om ønskelig.

Når det gjelder stadionreklame (skilt), ligger prisene på mellom 2.000 kr og 4.000 kr pr meter, avhengig av hvor man ønsker plass.


 

 
Våre samarbeidspartnere