Nyheter » 2012 » Mars » Uavgjort mot Asker for E19

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Uavgjort mot Asker for E19


04.03.2012

En god og en dårlig omgang fra MIF sin side holdt til 2-2 mot Asker. Mats Petter Hansen(bildet) sørget for utligning rett før slutt.

Asker Elite-Mif E19 2-2

Andreas-Nicko,Mats Petter(Fredrik Boldt), Rishovd, Simen – Erlend, Orhun-Warp, Henning(Josef), Hasan(John Eirik Lien)- Fredrik Røkkum(Truls I)


Vi dro til Føyka for å møte et Askerlag som var ubeseira så langt i år med overbevisende seire mot både Moss interkrets og flere 4 divisjonslag. I tillegg ønska vi å revansjere cuptapet i 2011 der vi tapte 3-1.Til kampen mangla vi imidlertid et helt lag(pga skader), men klarte likevel å stille et slagkraftig mannskap. Vi tok med oss førsteårs guttespiller Erlend som klarte seg veldig bra samt John Eirik fra utfordrerlaget.

Denne gangen forsøkte vi et noe annet utgangspunkt i prekamppraten. Vi  la vi mye opp til spillerne selv i forkant av kampen der enkle ting som kvalitet i pasningsspill og bevegelsestempo uten ball var to stikkord vi skulle ta med oss inn i kamp (Mye trening i roller på dette denne uka). Da kampen starta så vi dessverre lite respondering på det ansvaret vi forventer at spillere tar på dette nivået. Her var det mye joggetempo og stillstand uten ball og mange valg med ball som kan karaktriseres som lite rasjonelle. Asker var det førende laget i 1 omgang og vi mista ball og ble løpende mye mellom pga av halveis lagspress. Vi spilte oss frem til noen sjanser da vi fikk satt opp Henning i mellomrommet, men dette skjedde alt for sjelden. 1-0 kommer på en corner der vi definitivt bør rydde unna men ballen går forbi første stang der vi har mann og ramler ned på femmeter der vi står og sover. Like etter kan Warp utligne men ballen går i stanga. Da vi går inn i de siste minuttene før sidebytte roter vi det til nok en gang med en horribel ballmiss som ender i mål. Dette skjedde flere ganger i 1 omgang og skal vi nå lenger som lag må slike feil lukes vekk. Har med konsentrasjon, ferdigheter og valg å gjøre.

I PAUSA STRAMMER VI OPP RADIKALT MTP INNSATS- BEVEGELSESTEMPO, UTFORDRE  EGET MELLOMROM ETTER VENDING AV SPILL- Sette opp rom inn i banen gjennom flere samtidige bevegelser og sist men ikke minst MYE større aggressivitet i ballpress og et bedre lagspress.  2 omgang ble en helt annen historie enn den første og vi er mye mer på kanal mentalt iht arbeidsoppgavene. Vi styrer omgangen 100% og får etter hvert reduseringen av John E som er med oss fra utfordrerlaget. De siste 5 minuttene legger vi omm til 3 bak og prikker noe mot to store fysiske spillere med ettertrykk. Vi får betalt for det og i det siste sekund header Mats Petter ballen i bue over Askers målvakt og vi berger æren og får et fortjent uavgjortresultat.

1 omgang står til stryk- mens 2 omgang er tidvis bra.


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball 

 
Våre samarbeidspartnere