Nyheter » 2012 » Mars » Styreleder`n går av

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Styreleder`n går av


01.03.2012

Når første kamp spilles på nytt stadion sitter Kollerud, eller Kolleru`n som han kalles i MIF, med tårer i øyekroken og håper på seier.

Svein-Erik Kollerud (65) takker av som styreleder i Mjøndalen Toppfotball. I tre år har han sittet i lederstolen og styrt skuta trygt framover og oppover. Det har vært tre år med kontinuerlig framgang, både sportslig og økonomisk. – Det største har vært at vi har bevart plassen i Adeccoligaen. Men det har vært utfordringer også. Men vi har stått sammen og spilt hverandre gode, sier Kollerud.

Brunt hjerte
Kollerud har vært med så mye lenger enn de tre siste åra. Året er 1960. MIF spiller mot Odd i fjerde runde. Egil Aulie header inn utligningsmålet like før slutt. Det 14 år gamle hjertet blir brunt. Etter det har det bare vært Mjøndalen. 

Det var kompis Brede Skistad som tidlig på 80-tallet fikk han inn i miljøet. Dermed ble han nestleder i 1981-82, oppmann i 1983, sportslig leder i 1986 og i høyeste grad involvert da MIF tok seriesølv i 1987.

Tilbake i norsk toppfotball
25. oktober 2009: Mads Hansen plukker opp ballen på egen banehalvdel, løper, rister av seg fire-fem motspillere, scorer årets mål, MIF slår Hønefoss og sikrer ny Adecco-kontrakt. På tribunen sitter styreleder`n sammen med MIF-nestor Tor R. Jensen. De omfavner hverandre. Løper ut på banen. Det regner og ansiktene er våte av mer enn bare høstregn. – Dette er et øyeblikk jeg aldri vil glemme. Det var en flott og regntung ettermiddag, mimrer Kollerud. 

- Fotballkompetansen og toppidretten sitter spikret i MIF-veggene. Det samme gjelder stå-på-vilje og dugnadsinnsats, sier han og trekker spesielt fram Vegard Hansen og Kenneth Karlsen. – Dette er kunnskapsrike fotballpersonligheter som brenner for MIF. Vi har mye å takke dem for.- Stadion blir MIF`s fort
Kollerud går ikke under jorda selv om han nå fratrer sitt frivillige verv i MIF Toppfotball. Han er stolt MIF Ambassadør og skal representere klubben på flere av årets hjemmekamper. Dette ser han fram til. Han er også opptatt av hvem han skal sitte ved siden av på den nye tribunen. – Jeg må sitte ved siden av noen som er positive, smiler han. Og det er nettopp stadion som har tatt mye av tida hans de siste åra. Et samlet fotballstyre sa ja til bygging i Kolleruds ”regjeringstid”. Dermed har han for lengst gått inn i MIF-historiebøkene.

 

 - Stadion blir klubbens fort, og framtida til MIF Toppfotball blir glitrende, spår han. Stadion, Vassenga, hallen, MIF-huset! MIF har dyktige folk i administrasjonen, et godt sportslig opplegg og en meget spennende utviklingsavdeling. Det må gå den rette veien. Siste gjerning med den brune v-genseren med MIF-logo i denne omgang blir helgas Fotballting i Lillestrøm. På årsmøte 6. mars velges en ny styreleder i MIF Toppfotball.

 
Våre samarbeidspartnere