Nyheter » 2012 » Mars » Seteplan har kommet

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Seteplan har kommet


08.03.2012

Mange som har kjøpt sesongkort lurer på hvor de skal sitte. Det får de snart greie på.

Selve setene kommer fra England og ja, de er brune! På VIP-setene blir det armlener.

Hvor skal jeg sitte?
Jeg vil sitte ved siden av kompisen min?
Jeg vil ikke sitte ved siden av han!
Når får jeg sesongkortet mitt?

- Vi får mange spørsmål hver dag. Folk ringer og er ivrige og positive, sier arrangementsansvarlig Tina Brock. Det blir fire felt på stadion. De vil trolig hete 3050, M, I og F. Siden setene er brune vil bokstavene MIF bli som på illustrasjonsbildene av tribunen.

Vi løser seteplasseringen på følgende måte:
Uka etter påske setter vi av tre kvelder. Første kvelden kommer eller ringer de som allerede har bestilt og betalt sesongkort. Dersom du kommer kan du fysisk plukke ut setet ditt selv. Det er lurt å avtale med en venn eller med kompisgjengen dersom dere vil sitte sammen. Vi registrerer og du mottar sesongkortet sitt. 
Så fortsetter vi et par kvelder til. Det blir selvsagt mulighet for å bestille sesongkort for de som ikke har gjort det.
Datoer for gjennomføring av dette kommer vi med snart.

Hvordan ligger vi an til nå? 
Det vi helt sikkert vet er at VIP`en blir full. Her kommer det til å bli topp stemning, god mat, kaffe og kaker og ved noen kamper underholdning.
Vi er godt i gang med salget av sesongkort, og vi har som mål å selge mange flere seter før første hjemmekamp. - Det er fordeler med å ha sitt eget sete. Du vet hvor du skal sitte og du er sikret billett til kamper der det kan bli fullt. Dessuten har du forkjøpsrett til cupkamper og landskamper. - Husk, vi har bare i overkant av 1500 sitteplasser under tak, sier Brock. Det er i disse dager et stort apparat som er i sving med å planlegge sine oppvager.

Det bygges og bygges...I april kan du sette deg ned. Setene kommer rundt påsketider.

 
Våre samarbeidspartnere