Nyheter » 2012 » Mars » Klart for ny kamp på La Manga

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Klart for ny kamp på La Manga


15.03.2012

Oppholdet på La Manga nærmer seg slutten, men først er det kamp mot Strømmen.

Kenneth Karlsen har sendt oss følgende linjer fra sydligere himmelstrøk:

I dag er det ny kamp , denne gang mot Strømmen. Det går litt på stumpene for oss, men vi har hatt en veldig fin uke. Vi har i det siste begynt å legge inn endel av de defensive elementene i lagstreningen. Først og fremst er det gjennvinningsfasen som er viktig for oss nå. Vi opprettholder den offensive strukturen og måten å spille på, legger til den kollektive evnen til å kunne vinne ballen raskt tilbake igjen ved balltap.

Til kampen i dag er ikke Emil med, han har dratt til Skottland med skolen i dag tidlig. Gulsvik er ute med en liten skade i leggen. I tillegg er Kyle muligens ute med en liten skade.
Marius Boldt prøver seg noe i dag, både Bjarne og Adrian vil matces svært forsiktig da de er litt sårbare for skader nå. Martin Strange er i bedring, men han trener i dag istedet for kamp, for ikke å risikere forverring av hans hofteskade.

Det vil sikkert også være flere som vil merke kjøret utover i kampen i dag, da tar vi ingen sjanser. Heldigvis har vi trenere som tror de fortsatt er ganske gode, og kan komme inn på slutten ved behov... De er også skadet, men merker det heldigvis ikke.

I kveld tar vi en felles middag, og tidlig kvelden. Så er det restitusjonstrening i morgen tidlig etter frokost før hjemreise midt på dagen.

 
Våre samarbeidspartnere