Nyheter » 2012 » Mars » Innholdsrik kamp mot HBK!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Innholdsrik kamp mot HBK!


15.03.2012

MIF E16 ubeseira i NM kvalik og avansement til 1 runde. Les kampreferat og se video!

MIF E16- Hønefoss 3-3 (2-2)
Mål: Martin A. F 2, Mikkel

Laget:
Ole-Iver, Vetle, Martin S, Marcus(Henrik 25 min)- Simen, Erlend- Even, Mats(Alexander 20 min), Mikkel- Martin A.F

Se video av målene til MIF her

På en sein ”vårkveld” på mystiske Vikåsen skulle vi ta i mot et Hønefosslag som hadde 20-3 i score på sine to første kamper , etter 9-2 mot Haugfoss og 11-1 mot  Geilo. Gutta hadde 3 dager før levert årsbeste mot Lyn og ønska å gjenskape denne prestasjonen mot Hønefoss som vi anser for den tøffeste motstander i interkretskvalikken.
 

Arbeidsintensitet, involvering og risikovurdering var tre stikkord vi ønska å se respondering på i kampen. Da vi ankom Vikåsenbanen 20.00 var den helt tom for folk noe som kunne gitt oss en tidligere start. Like fullt var fokus på kamp bra og gutta virka konsentrerte i prekampfasen under ungareren Peter Rokobs myndige ledelse. Da dommeren blåste var vi i hundre og hadde et bra kollektivt press fra første stund. Betalinga kom raskt ved en fantastisk spiss som heter Martin Foss som like fullt putta to mål etter 15 minutter og 2-0. Etter dette senka vi oss noe i kvalitet både med og uten ball og lot et godt Hønefosslag komme inn i matchen. Vi begynner å tape for mange situasjoner og  de fikk dessverre spille inn mange baller bak vår firer. Når vi i tillegg tapte en mot en situasjonene var det fullt fortjent at de reduserte og like etter utligna. Uavgjort til sidebytte var greit selv om vi hadde flere målsjanser enn de.
 

2. omgang var ca 5 minutter gammel da spøkelset på Vikåsen slo av lyset. Unge Bergh forsøkte å nå de fleste i Åsen uten å lykkes, men vår kjære målmannstrener, Ivar,  tok etter hvert skjeen i egen hånd og kjørte rett hjem til en som hadde nøkkel til sikringsskapet. Etter ca 15 minutter venting i bækkmørket fikk vi endelig lyset på og kampen kunne spilles videre. Nevnte Foss var igjen på farten og dro av flere mann før han leverte ballen til formsterke Mikkel Skaug som satte inn 3-2. Vi kjørte kampen videre og burde punktere flere ganger uten å lykkes. Da vi går inn i de siste fem minuttene ga vi på mange måter vekk seieren ved å lage en haug med unødige dødballer. 3-3 kommer nærmest på overtid og er ut fra vår avslutning et greit resultat. Kampen sett inder ett er tidvis bra, men vi må jobbe med valg og kampbildet i huene våre. Det går litt varmt i skallen til enkelte og vi mister noe fokus. 
 

Vi takker Hønefoss for en spennende kamp og ønsker de lykke til videre. Kanskje vi møtes i NM finalen ;)
Jann Rindsem

 

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball
 

 
Våre samarbeidspartnere