Nyheter » 2012 » Mars » E19 med årsbeste, vant 2-1

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19 med årsbeste, vant 2-1


25.03.2012

MIF jr elite møtte lørdag ettermiddag solid motstand i form av Modum`s a-lag. Hasan Karagøz stod for begge MIF`s mål.

Modum A- MIF E19   1-2  (0-0)
0-1 Hasan
0-2 Hasan
1-2 Modum


Laget:

Andreas- Josef (Fredrik R 25 min), Mats Petter, Joakim, Simen- Orhun, Martin F- Mathias, Henning(Andreas K 25 min),Hasan-Truls I (Christoffer 20 min)
 

Vi reiste til Vikersund lørdag for å møte Modum  som  kom på 5 plass i 3 divisjon i 2011(stilte med det de hadde mot oss). Gutta viste i år som i fjor  at de løfter seg i takt med utfordringene. Noen spillere viser kvaliteter som med stabilitet vil kunne bringe de videre på utviklingsstigen. Stikkorda autoritet. Skikkelighet og tydelighet gjenspeilte alt vi gjorde i denne kampen og når vi i tillegg kompenserte centimeter og kilo med vilje og muskler ble sluttresultatet bra. De oppspill som kom mot Modums mørke spiss ble plukka ned av Rishovd og Mp  på en fortreffelig måte. Nevnte Rishovd var i flyvemodus i luftspillet og tapte knapt en eneste duell i lufta.
 

Relativt bra balltempo i oppspilla og tydelige og flere samtidige bevegelser skapte store vansker for Modum som i store deler av kampen ble løpende mellom. Vi produserte flere sjanser i 1 omg og burde leda til pause. I 2 omgangen kommer Modum noe mer inn i kampen den første halvdelen, men da Hasan putter 1-0 20 min før slutt (etter bra innlegg fra warp) er det for det meste bare et lag på banen. Samme mann dobler ledelsen (igjen Warp assist) og vi ser ut til å kontrollere inn. 5 min før slutt får de likevel sin redusering etter et innlegg der det er mye ballfokus i stedet for sonebevissthet på enkelte. Modum kommer likevel ikke nærmere og gutta tar hjem en sterk seier- Fullt fortjent.
 


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere