Nyheter » 2012 » Mars » 2 gode matcher mot Lyn

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

2 gode matcher mot Lyn


12.03.2012

E19 og E16 har benyttet helgen til å møte Lyn`s G19 og G16 lag.

Her følger referat fra tt.

MifE19-LYN 2-2 (0-1)
Mål: Nicko, Truls I

Andreas, Josef (Røkkum 30 min), Mats Petter, Rishovd, Nicko- Truls G.J(Kristian Næss 15 min), Orhun- Marhias, Henning,Truls I- Hasan

Vi ønska å teste status i denne kampen mot et lag som holder topp interkretsstandard i Oslo. Innholdsmessig har vi terpa offensiv spillestil siden vi starta etter jul, og mye av arbeidet har godt med til temaene frispill/oppspill i rom og etter hvert siste tredjedel. I tillegg til de offensive helhetsmomentene ønska vi å skjerpe inn fokus til denne kampen da vi ikke synes gutta responderte godt nok på dette i forrige helgs kamp mot Asker. Gutta var på fra første sekund i denne kampen og viste duellkraft og løpsvilje som var av en helt annen kaliber. På posisjonering og valg med ball har vi imidlertid fremdeles en del å gå på, men vi fikk spilt oss frem til 7 store målsjanser i kampen mot Lyns 3. Ballbesittelse var høyt for oss sammenligna med Lyn og vi styrte mye av det som skjedde i begge omgangene. Minus var to lettkjøpte mål mot samt at innløpa i siste tredjedel var alt for utydelige. I 1. omgang lager Lyn 1-0 på en dødball der vi slipper markering. Hasan skal utligne rett før sidebytte, men header i stanga fra 5 meter. I 2 omg fortsetter vi å kjøre og styrer det meste av det som skjer av banespill og sjanser. Da vi skal utligne skjer det som ikke skal skje. Lyn får et indirekte frispark fra 35 meter som går rett i mål…. Skulle trolig vært annulert. Rett etter reduserer imidllertid Nicko på en fin heading og da Truls I plotter inn utligninga like etter tror alle at dette skal gå veien. De siste 25 minuttene har vi et par sjanser det nesten ikke skal være mulig å bomme på, men omgangen ebber ut med 2-2. Vi er fornøyd med gjennomføringa, men skal selvsagt vinne denne kampen.


E16- Årsbeste

Lyn-MifE16 2-1
Mål:

Ole, Iver, Vetle, Martin S, Marcus(Knut H 15)- Simen (Henrik 15 min), Erlend- Even, Mats, Mikkel- Martin A.Foss

E16 kunne for første gang i år stille med alle tilgjengelig , og vi ønska å teste nivå mot ”nasjonal toppklasse”  der Lyn venta. Vi åpnet i vant tempo og merka med en gang at dette ikke holdt mot et Lyn lag som periodevis overkjørte oss på ballpress, bevegelses og pasningstempo. Vi justerer oss noe inn i løpet av omgangen, men er noe heldig at det bare er 2-1 til pause.

I 2 omgangen klarer gutta å selvregulere seg på tempo og kvalitet og viser her at nivået i gruppa er veldig bra. Vi er klart best i  omgangen og lager et soleklart mål som dommeren ikke ser.. til tross for at ballen er en halv meter inne. Tross 2-1 tap er vel denne kampen helgas prestasjon ut fra forventninger, og E16 spiller sin klart beste kamp i år der de spiller helt jevnt med Lyn.  Klarer gutta å opprettholde samme nivå inn mot onsdag og Hønefoss skal gutta fra Ringerike få slite mot oss. Utfordringen blir å stabilisere nivået og ikke falle ned på tempo og fokus.  
 

 
Våre samarbeidspartnere