Nyheter » 2012 » Mai » Uavgjort for E16

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Uavgjort for E16


24.05.2012

Torsdag kveld var E16 på langtur til Hemsedal for å spille siste runde i gruppespillet i Adidas cup.

Hemsedal-MIF E16 3-3 (1-2)

Mål:Even, Andreas, Simen

Ole - Henrik(Alex 15 min) Iver, Martin S, Markus - Mikkel(Andre G 40 min), Sindre -Alex(Kevin 55 min), Even - Simen - Andreas

Tema for kampen var individuelle utviklingsmål(med skriftelig evaluering etter match) , pasningsstolthet og hurtige gjennvinninger høyt i banen. I tilegg hadde vi fokus på kommunikasjon i bakre ledd, ut av skygge i midtbaneleddet og å skape rom for hengespiss i toppleddet.

1 omgang blir en ganske rotete affære fra begge lag. Vi er ganske gode på gjennvinninger tidlig i matchen, men faller av etterhvert da avstanden i leddene blir for store. Vi makter ikke å vurdere alle situasjoner på gjennvinning godt nok, og ett fysisk Hemsedal lag kommer ved flere anledninger gjennom midtbaneleddet vårt. Balltempoet blir for lavt og vi makter heller ikke å holde ballen i laget som ønskelig. Hadde vi møtt ett bedre lag i dag, så hadde vi blitt straffet hardere for det. Kommunikasjonen i bakre ledd er tydeligere enn tidligere, men vi har fortsatt mye å gå på det punktet.

1-0 til Hemsedal kommer på ett frispark fra 30 meter. Ballen lander på 7-8 meter, mellom Ole og forsvarsleddet. Der dukker en Hemsedal spiller opp og styrer enkelt inn 1-0. Utligningen kommer 3 minutter seinere da Even vinner en duell på hjørnet av 16, forserer 5 meter og setter ballen kontant i nettet. 1-2 kommer mot slutten av omgangen. Andreas får en lang ball i bakrom som han jager. Nesten fra dødvinkel, setter han ballen i motsatt hjørnet. En god prestasjon.

I pausen har vi fokus på å få opp balltempo og få mer trøkk i pasningsspillet(vi slo for løse pasninger i 1 omg, noe som ofte resulterte i brudd i mot). En småskadet Mikkel går av banen og vi må rokkere i laget. Andreas går ned som sentral midt, Andre inn på høyre back, Henrik opp som kant og Even inn på topp.

Vi starter 2 omg ganske bra og vi lykkes ofte med gjennvinninger og kombinasjonsspill som ender ute på kant. Dessverre så klarer vi ikke å forflytte nok folk inn boks når innlegget kommer. Det var ikke fokus i dag, men en ting vi må jobbe med. Even på topp blir dratt litt for langt ut av boks og er ikke inne når innleggene kommer. Vi skaper ett trykk på Hemsedal i en god periode, dette kuliminerer ved at vår beste spiller for dagen, Simen, danser seg gjennom hjemmeforsvaret og triller pent inn 3-1. Vi var fortsatt der etter scoringen at vi skulle presse høyt og vinne ball høyt i banen. Dessverre skjer det som ofte skjer i slike kamper. Laget som iigger under mobiliserer og begynner å slå langt. Den lave kveldssola skaper problemer for oss når ballen kommer i høyden, og en ballmiss på en høy ball fører til 2-3 10 min før slutt. Vi fortsetter å prøve å spille for å drepe kampen, men er ikke dyktige nok foran målene. 3-3 kommer i det siste minuttet av kampen da vi ikke er tilstede i en duell foran egen kasse. 3-3 er ett resultat vi ikke er fornøyd med, men det er konsekvens av at en del ting vi gjør ikke er godt nok. Da straffes man på dette nivået.

Uansett, alt vi driver med på dette nivået er læring. Dagens lekse er at det vi presterte ikke er godt nok, mtp å avgjøre denne kampen i vår favør. I forhold til arbeidsmålene vi satte oss for dagen, så har vi mye å gå på i den kollektive delen av spillet, både offensivt og defensivt.

Mvh

Kjetil A. B  dagens kampleder

 
Våre samarbeidspartnere