Nyheter » 2012 » Mai » Rekruttgutta med ny seier!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Rekruttgutta med ny seier!


31.05.2012

Jokke og Martin Fredriksen skøyt de brune til tre nye poeng mot Drammen FK onsdag kveld.

Drammen - Mjøndalen 2 0-2 (0-1)
0-1: Joackim Solberg Olsen (26 min.)
0-2: Martin Fredriksen (75 min.)

MIF: Andreas Håskjold, Mathias Warp, Simen Hobbelstad, Martin Strange, Joakim Mohn Rishovd, Hasan Karagöz (Martin Fredriksen fra 68. min.), Joackim Solberg Olsen, Truls Garmo Johansen, Kim Berntzen (Orhun Selvi fra 87. min.), Benjamin Stokke (Truls Ingebretsen fra 87. min.), Benjamin Krantz.

Fra vår faste skribent, Jann Rindsem, har vi fått dette:

Første omgangen er noe av det bedre rekruttlaget har prestert i år med god pasningskvalitet og bevegelser. Flere ganger fikk vi vendt spillet  og søkt rettvendte løsninger i mellomrommet. Når vi fikk ballen til å gå på ett og to touch klarte ikke Drammen å henge med og vi overspilte de ved flere anledninger i 1. omgang.  Det skulle likevel gå 30 minutter før vi satte 1-0, og det på en dødball der Joakim Olsen Solberg putter den i høyre hjørnet for målmann fra 20 meter (etter at en god Krantz hadde blitt felt).  Gutta fortsatte å spille ball og kom til flere muligheter etter gode initiativ og pasningsvalg som var fremmoverretta.
I 2. omgang løfter Drammen presset noe og vi finner ikke de samme spillepunktene i oppspillsfasen da de er mye mer aggressive i forflytninger og ballpress. De første 30 minuttene var de absolutt med på notene og fikk endel dødbaler som fort kunne endt i noe. Gutta tok seg imidlertid sammen og kjørte de siste 20 minuttene. 2-0 kom ved innkomne Martin Fredriksen etter et fint plassert skudd nede i venstre hjørne. Vi skapte ytterligere to store sjanser mot slutten uten uttelling, og kampet ebbet ut med en fortjent seier til Mjøndalen 2.

MIF2 er fortsatt ubeseiret og ligger på 2 plass i 3 divisjon noe som resultatmessig er bra. Når i tillegg prestasjonene stadig bedres til enkelte unggutter ser dette lovende ut for framtida. Det er likevel sik at "den neste oppgaven er den viktigste".

Referat fra dt.no kan du lese her.

 
Våre samarbeidspartnere