Nyheter » 2012 » Mai » MIF E16-Hønefoss 2-3

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

MIF E16-Hønefoss 2-3


09.05.2012

Best på spill, klart mest possesion, Klart flest sjanser, dårligst foran begge måla= Tap 3-2

MIF E16-Hønefoss 2-3
Mål: Mikkel, Andreas
 

Ole-Iver,Vetle, Martin S (Alex 20),Mikkel - Simen, Erlend-Andreas Mats, Even (Henrik 30), Martin F 

Vi starta kampen bra og overspilte Hønefoss gjennom gode bevegelser og et godt bearbeida pasningsspill. Etter 5 minutter var Mats helt alene med målmann men valgte en lobb i stedet for å breiside ballen i mål. Like etter er det Even som kom fri på kanten og hadde åpent mål fra skrått hold, men ballen strauk  stanga. Vi fortsatte å male på og Mats var igjen alene fra 7 meter men denne gangen reddet målmann mesterlig. Etter en forrykende start der vi burde leda 2-0 får Hønefoss fyrt av ei lompe som treffer stanga og ut og i hodet på en av våre spillere og i mål….. Vi mista noe av trykket de siste 20 minuttene av omgangen og spillet jevnet seg mer ut. Vi jobba  likevel bra, men begynte å tape dueller i farlige situasjoner. 1 minutt før pause får de en unødvendig dødball som avklares ut på 16 meter der vi står og ser på i stedet for å støte. Skuddet går rett i mål og vi var på en mystisk måte i underlege med 2-0 til pause.
 

2 Omgang starta på en måte som kun kan karaktriseres som sløvt fra vår side. Vi taper nok en duell i oppspill (alt for mye) og de snapper opp ballen bak og vinner en mot en situasjon og 3-0. Etter dette viser gutta god moral og tar seg sammen og kjører de siste 30 minuttene. Vi får til slutt uttelling av Hellum på et fint frispark og produserer  sjanser på sjanser uten å få uttelling. De siste 15 minuttene la vi om til 3 bak og flyttet opp 3 sentrale spisser som vi plotta mot. Tanken var å sette direkte trykk foran deres mål noe vi lyktes 100% med. En rekke andreballer ble vunnet og vi fikk til slutt 3-2 etter en slik situasjon der Mikkel var sikker fra 13 meter. Siste 5 minutter kunne vi vunnet med enda større oppofring men på skuddet til Hellum-  der det siste vi roper er å ta returen mangler enkelte det siste som skal til for å pirke ballen i mål.
Det lille tiendelet var utslagsgivende for poeng eller ikke. Resultatet var skuffende ut fra banespillet, men oversrkifta i dette referatet sier det meste.
Vi ønsker Hønefoss lykke til videre og takker dommer Støa for kampen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere