Nyheter » 2012 » Mai » Kladdeføre på Frogner stadion

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Kladdeføre på Frogner stadion


15.05.2012

Nok engang tok rekruttgutta turen til oslos beste vestkant for å spille 3 divisjonskamp. Denne gangen var det en annen gammel storhet som stod på andre siden, Frigg2.

Frigg 2- Mif 2   1-1  (0-1)
Mål: Hasan Karagøz

Andreas Håskjold- Matthias Warp (Iver Førrisdal fra 15 minutter), Joachim Rishovd, Martin Strange (Morten Muggebye 45), Simen Hobbelstad, Hasan karagøz, Orhun Selvi, Emil Fossum,Truls Ingebretsen, Benjamin Stokke (Benjamin Krantz 45), Kim Berntzen


Gutta starta kampen forrykende og skapte flere gode muligheter gjennom hurtige ballkombinasjoner. Etter 6 spilte minutter fikk vi satt i gang et fint angrep der Emil slo et innlegg som Hasan satte kontant i nettet. Etter dette mista vi dessverre det meste av struktur i laget samtidig som vi begynte å gjøre mange individuelle feilvalg med ball. Nå vi først ble spilt lave er det viktig med sonedisiplin samt gjøre 1 forsvarerjobben 100%. Gutta ble løpendende mye mellom og mista ballen i mange farlige soner. Frigg hadde sjanse på sjanse og bare en god Andreas, og litt Fortuna hindra oss fra å slippe inn mål de første 45 minuttene.

I 2 omgang bytta vi ut Stokke og Strange og spilte med 9 juniorer, en guttespiller samt Kim. En liten formasjonsendring med en femmer i midtbaneleddet ga seg utslag i en mye strammere fasong over kollektivet defensivt. Frigg fikk ikke de samme  romma mellom våre ledd som de hadde i 1 omgang, og vi vant ballen flere ganger i gunstige posisjoner, dels som en følge av bra ballpress og feil fra Frigg. Omgangen var mye jevnere enn den første og vi kunne like gjerne putta både 2 og 3 mål da vi var helt gjennom med både Emil og Krantz. Nå skal det sies at også Frigg hadde sine muligheter, men omgangen sett under ett var nokså jevn. Tar vi med 1 omgangen skal de brune si seg fornøyd med et poeng i denne kampen. Ungutta hadde viljen og holdningen på matta, selv om det kladda endel på ferdigheter og valg.  Setter man imidlertid ting i et utviklingsperspektiv er det likevel naturlig at det svinger litt for så unge spillere. laget er fremdeles ubeseiret etter fem runder med 2 uavgjorte kamper og 3 seire.

Vi takker Frigg for kampen og ønsker lykke til videre.


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere