Nyheter » 2012 » Mai » Kampref E16 og E19

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Kampref E16 og E19


13.05.2012

Onsdag møtte E19 Spa\Bra i kval interkrets, og lørdag spilte E16 første kamp i Adidas cupen.Se også video

Spabra- MIF E19 3-4 (1-3)
Mål: Røkkum, Simen, Krantz 2
Andreas, Simen, Fredrik B, Mats Petter, Kristian, ( Nils O 45), Martin F, Morten(Orhun 45), Henning, Truls I (Christoffer), Benjamin K, Fredrik R

Video her

Onsdag tok E19 turen til Lier for å møte  et ubeseira Spabralag i interkretskvalikken.
Gutta satte standard relativt raskt og tok en oppskriftsmessig ledelse etter et fint gjennomspill fra Høyre. Laget fortsatte å spille ut Spabra og produserte sjanser på løpende bånd. I stedet for å punktere kampen lot vi dessverre Spabra komme inn i kampen gjennom defensive sløvheter som ikke er et elitelag verdig. 1-1 kommer på en overgang der vi ikke er på plass posisjonelt og glemmer alle soneprinsipper.  Vi setter likevel 2-1 etter mange ballvinninger i egen sone som ender med at vi fikk satt opp høyresida som Røkkum header i mål.  Like etter kommer 3-1  da Hobbelstad prikker den i vinkelen fra 22 meter.
Etter sidebytte er vi om mulig, enda mer dominante i banespillet og lar nesten ikke Spabra låne kula. Kort fortalt produserer vi over 20 kvalifiserte sjanser og slipper til Spabra 4 ganger. At vi da bare vinner 3-4 er utrolig, men her kan vi bare takke oss selv gjennom en enorm sløvhet foran begge måla. Vi leder 4-1 da det gjenstår 15 minutter og har 5 100% sjanser til å øke ledelsen. I stedet sover vi på en overgang der 2 forsvarere flater ut i stedet for å komme i sikringspoisjon, 2-4. Like etter lager de  3-4 på en dødball der vi er i numerisk balanse, men slipper markeringene, 3-4. Vi tar med oss mye positivt på spill og at vi vant kampen, men opptreden foran begge måla er ikke være representativt for den kvaliteten laget innehar.


MIFE16-Ros 6-2
Mål: Alex 2, Andreas, Mats 2

Steffen, Iver, Knut H(Even 40), Martin S, Mikkel, Simen, Erlend, Alex, Henrik(Martin F 40), Mats (Henrik siste 20), Andreas

Vi ønska å være konsekvente i spillestilen i denne kampen og trille ball bakfra. Gutta tok tak i matchen fra start og det gikk ikke mange minuttene før Henrik satte 1-0. Like etter var Mats frampå og økte ledelsen før vi lot Ros få en unødig redusering. Alex puttaq nok et mål like før sidebytte, men ledelsen skrumpet nok engang inn etter en tøvete ballmiss på egen halvdel som endte i hjørnespark og mål.
I 2 omgang var vi heldigvis veldig dominante i banespillet og fant flyten i det offensive spillet. Vi bearbeida bra og var preisise i oppspill og gjennomspill. Eneste minus i denne omgangen var igjen en haug misbrukte sjanser til tross for at vi putta  3 mål og vinner komfortabelt 6-2.


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball
 

 
Våre samarbeidspartnere