Nyheter » 2012 » Mai » E19: Seier på en svak dag

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19: Seier på en svak dag


24.05.2012

Gutta var i sommermodus da dommeren blåste og sendrektighet i balltempo og mange ferdighetsfeil med ball prega åpningen av kampen.

Åssiden- Mif E19  1-4 (1-1)
Mål: Gevelt, Hasan 2, Orhun

 

Steffen Jackobsen, Marius Boldt(Mikkel Skaug 45 ), Mats Petter Hansen, Morten Muggebye, Kristian Ness, Fredrik Røkkum (John E 45), Martin Fredriksen, Orhun, Selvi Henning Thomesen,Christoffer Gevelt, Hasan Karagøz


Gutta var likevel dominante i 1 omgang og produserte flere store sjanser uten å få uttelling, I stedet fikk Åssida et giga offsidemål godkjent.. Gutta jobba på videre og fikk betalt før sidebytta da MP spilte opp Henning perfekt i rommet, som vente perfekt og slo et gjennombrudd til Orhun som satte den kontant i mål.
I 2 omgang heva vi spillet på tempo og tok over enda mer av initiativet i kampen.  Gevelt fikk på et innlegg rota ballen i mål og vi leda 2-1 . Mot slutten av kampen våknet også  Hasan til live og putta 2 mål mot slutten og vi vant komfortabelt 4-1. En ekstra blomst til debutant Mikkel Skaug som fikk sine første 45 minutter på E19. I tillegg debuterte Steffen i mål og klarte seg bra.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere