Nyheter » 2012 » Mai » E19 med solid seier over Godset

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19 med solid seier over Godset


17.05.2012

E19 leverte solid på 16 mai og vant klart mot ett svakt Strømsgodset lag på norsk fotballs store festdag.

MifE19- Strømsgodset TF  8-0

Mål: Foss 1, Krantz 3, MP 1, Hasan 2, Gevelt 1

Ole Jackobsen- Nils Otto, Boldt, Mats Petter, Kristian Ness, Martin Fredriksen, Morten Muggebye, Hasan Karagøz(MartinFoss 40), Henning Thommesen, Fredrik Røkkum (Christoffer Gevelt 45), Benjamin Krantz

Det ble spilt en sein 16 mai kamp på Nedre Eiker Stadion foran et "stort publikum". Når de blåe står på den andre siden er det alltid litt ekstra både på rivalisering og interesse. Vi starta kampen noe passivt og lot godset få sette i gang fra egen firer og trille ball uten at vi låste av slik vi skulle. Etterhvert som kampen gikk mot de første 15 minuttene tok vi imidlertid mer og mer over banespill og initiativ i kampen, og putta 1-0 etter et fint angrep fra høyre. Midtveis i andre omgang har vi en veldig god periode der vi skrur opp balltempo og bevegelser og putter 3 raske mål. Etter dette har vi ytterligere 3 store sjanser uten å klare å putte mot godsets ene halvsjanse.

Etter sidebytte eier vi kampen gjennom mye bedre aggressivitet og dertil gode ballvinninger i gunstige posisjoner. Godset virka veldig rufsete i posisjonsspillet sitt og etterlot seg enorme rom mellom ledda og bakre firer. Vi utnytta dette greit og satte ytterligere 4 mål etter tidvis godt spill. Magi så vi også i kampen da MP slår en kirurgisk pasning  halveis inn fra egen banehalvdel over motsatt back på den andre siden til Gevelt som tar den i medtak- setter fart og putta den i lengste.
Vi vinner en historisk stor seier mot et strømsgodsetlag som ble flere nummer for småe mot våre gutter denne regnfulle 16 mai kvelden.

Vi takker trio og Godset for kampen og ønsker lykke til videre.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere