Nyheter » 2012 » Mai » E16:Gutta i positiv utvikling

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E16:Gutta i positiv utvikling


30.05.2012

Lier- Mif E16  0-5 (0-3)
Mål Martin Foss 2, Even Hansen 1, Alexander Eliassen 1, Andreas Hellum 1

Ole Jacob Jakobsen, Iver Førrisdal, Martin Stokka (Knut H. Larsen fra 50), Marcus Rinnan,Simen Fyrand, Mikkel Skaug, Even Hansen (Kevin Orsteen fra 65 min), Henrik Pedersen (Sindre Bråthen fra 65 min) Martin Foss (Alexander Eliassen fra 40 min)

 

Overskrifta gjelder både på enkeltspillere og som et lag. I denne kampen responderte mange veldig bra på konkrete arbeidsoppgaver de fikk før matchen. Når i tillegg det elementære på trøkk og vilje var der ble det vanskelig for Lier å stå mot våre gutter. det gikk ikke lange tida før Foss ble spilt gjennom og satte 1-0 (etter et fint bearbeida angrep der vi rettvender oss fint i mellomrommet og timer pasning og bevegelser bra). Like etter er sammen mann på farten igjen  og setter 2-0 etter en god enkeltmannsprestasjon der han vender bort oppasser etter først å ha blitt tredd opp i mellomrommet. Like før sidebytte header Even inn 3-0 etter en perfekt slått corner fra Simen.
 

I 2omg bestemmer vi oss for å ha et enda større balltempo og tydeligere bevegelser i involveringsfasen. Gutta responderte og satte i gang et tempo som Lier ikke klarte å følge. selv om vi lager "bare" to mål i 2 omg er vi mye mer dominante i denne omgangen enn vi var i den første. Vi er dyktige i bruddfasene til å ta av press samt vinne ballen i gunstige situasjoner. Fra egen målmann starter vi konsekvent fra egen firer som var flinke i til å vende hurtig og ta ut rom med ball,  eller man linka på egen sittende sentral som tredde opp i mellomrom på spiss 2 eller kant. Når vi i tillegg hadde gode spillepunkter rettvendt (støtte og gjennombrudd) kunne vi slå direkte gjennombrudd ved flere anledninger

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 

 
Våre samarbeidspartnere