Nyheter » 2012 » Mai » E16 vant mot Åssiden

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E16 vant mot Åssiden


02.05.2012

Guttelaget tok en ny seier i jakten på plass i høstens interkrets. Tirsdag ble Åssiden slått 7-1 på stadion.

MIFE16-Åssiden 7-1 (2-1)


Ole Jacobsen- Iver Førrisdal, Martin Stokka, Mikkel Skaug(Kevin Orsteen 15 min), Markus Rinnan, Simen Fyrand(Alexander Eliassen 20 min), Erlend Skagestad, Even Hansen (Knut Håvard Larsen 40 min), Andreas Hellum, Martin Aulie Foss

Se video fra kampen her
 

Vi fikk æren av å spille den andre obligatoriske stadion på den nye banen, og ble dermed historisk som det første laget som vant på nye nedre eiker stadion.
Motstander denne kvelden var Åssiden, et lag som hsdde serieåpnet med en uavgjort og et knepent tap.  Gutta starta kampen aggressivt og tok raskt initiativet i kampen. Etter snaue 10 minutter slo Iver et fantastisk legg fra venstre som Hellum ekspederte kontant i mål. Vi fortsetter å kjøre kampen, men slipper inn mål igjen på corner, riktignok av det uheldige slaget denne gangen. Etter dette skuffer laget med lite fokus og vilje til å nullstille huet.  Gutta slipper Åssiden  inn i kampen, noe som var veldig unødvendig. Vi løfter oss likevel noe det siste kvarteret av 2 omgang og får til slutt uttelling gjennom Foss  som setter den kontant i nettet fra 16 meter.
 

I pausa strammer vi opp de grunnleggende prinsippene og løfter spillet vårt de siste 40 minuttene. Selv om vi også i denne omgangen er rufsete offensivt er vi hakket bedre enn i 1 omgang. Vi klarer å bearbeide grundigere og er mye mer distinkt foran deres mål. Med all respekt for Åssiden var vi et bedre lag og kunne derfor tillate oss noen unoter både med og uten ball. For å gjøre en lang historie kort så putter vi 5 nye mål de siste 40 minuttene og vinner komfortabelt 7-1 uten å imponere. Nå må vi trene godt ei uke før Hønefoss venter oss i neste kamp.
 

Vi takker dommer for kampen og ønsker Åssiden lykke til videre.


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere