Nyheter » 2012 » Juni » Rekrutt:Godkjent kamp av gutta

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Rekrutt:Godkjent kamp av gutta


19.06.2012

Et tett kamprogram og mange utilgjengelige også fra juniorlaget ga muligheter for andre unggutter i denne kampen.

MIF2-Asker2  0-1 (0-1)
 

Andreas Håskjold, Mattias Warp, Mats Petter Hansen, Joakim Rishovd, Nils Otto Teigen(Fredrik boldt 45 min), Morten Muggeby, Kristian Næss, Hasan Karagøz, Kim Berntzen, Christoffer Gevelt (Orhun Selvi 30 min), Truls Ingebretsen

Mif  tok tak i kampen fra start, og hadde en 30 minuttersperiode i første omgang som var  bra både med tanke på struktur og ferdigheter. Det eneste som mangla var noe større kvalitet på siste tredjedel av banen. Mot to rutinerte ringrever i Askers backfirer sleit vi med å skape sjanser. De siste 15 minuttene av første omgang slapp gutta seg  noe ned og var ikke like tydelige i bevegelser og involvering  i oppspillsfasen . Dette meførte noen stygge balltap som ga Asker et par halvsjanser mot slutten. Målet de fikk var imidlertid av det veldig unødige slaget med svake prestasjoner av oss i situasjonsspillet.
2. Omgang er det Mjøndalen som igjen  har ballen mest og gutta fikk rulla opp en del gode angrep som kunne gitt uttelling. Særlig en veldig god opprulling fra høyre burde resultert i mål da vi har to stykker 5 meter fra mål på Kims presise innlegg . I tillegg hadde nevnte Kim tre skudd fra 16 meter som fort kunne fått en annen skjebne. I denne omgangen skaper omtrent Asker ingen verdens ting og det er unggutta fra Mjøndalen som er best, dog uten kvalitet nok til å sette ballen i mål.
 

Vi takker Asker og Gudjon for kampen og ønsker lykke til videre.
 


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball


 

 
Våre samarbeidspartnere