Nyheter » 2012 » Juni » Mye positivt tross tap 3-0

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Mye positivt tross tap 3-0


12.06.2012

Så kom årets første tap for rekruttlaget.

Raufoss 2- MIF 2 3-0 (1-0)

MIF: Andreas Håskjold, Nils Otto Teigjen, Joakim Rishovd, Alexander Themte, Orhun Selvi (K Næss fra 72), Truls Garmo Johansen, Hasan Karagøz (Boldt jr fra 72), Truls Ingebritsen (Morten Muggeby fra 65), Benjamin Krantz

Mot et rutinert Raufoss lag med mange A spillere på banen ønska vi å overraske med å gå ut høyt fra start. Gutta tok tak i matchen som avtalt og styrte matchen de første 20 minuttene med bra balltempo, gode bevegelser og et aggressivt  ballpress defensivt. Dessverre klarte vi ikke respondere helt på Raufoss sitt trekk med å sette merke på Truls som til da hadde vært ballfordeleren med stor B. Da vi ikke klarte å finne løsninger i vårt oppbyggende spill tok Raufoss mer og mer over.  Vi skulle likevel holdt uavgjort til pause hadde det ikke vært for en corner, med påfølgende duelltap og mangel på ansvar iht arbeidsoppgaver.
I pausa ønska vi å fokusere på de positive bildene fra 1 omgang der vi fikk linka på egen sentral som tredde direkte opp i dere mellomrom. De første 15 minuttene så det veldig lovende ut da gutta igjen tok tak i matchen gjennom flere gode ballvekslinger i det oppbyggende spillet . Flere ganger fikk vi tredd opp i et tidvis stort mellomrom, og Martin kom på flere gode rettvende raid, dog uten uttelling. I stedet for utligning mista vi unødig ballen og ble straffet med velplassert skudd oppe i vinkelen. Det ble gjort noen justeringer der vi ønska mere trykk fremmover, men lyktes ikke med å få mål i denne kampen. Da Raufoss putta sitt tredje for dagen var kampen i realiteten avgjort.
Gutta skal kreditt for at de aldri ga opp, og tar man med de to 20 minuttersperiodene i begge omgangene var det mye bra å spore denne kvelden.... om man ser bort fra resultatet.

Vi takker Raufoss og en god dommertrio for kampen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere