Nyheter » 2012 » Juni » Emil ute med skade

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Emil ute med skade


20.06.2012

Etter en smell i hodet i fjor har Emil hatt problemer som faktisk var så store at de kunne endt karrieren. Etter en operasjon ser nå ting heldigvis mye bedre ut.

- Jeg fikk en smell i hodet i fjor hvor jeg fikk hjernerystelse, mistet hukommelsen og var borte en god stund. Så måtte jeg på sykehuset hvor det blie tatt CT test av hodet. Der blei det avdekka at jeg hadde for store væskelagre og det blei snakk om hva som kunne gjøres med det.

- Og hva kunne gjøres? 

- Det blei flere MR tester. Så skulle jeg ta en trykktest av hodet for å vurdere om jeg måtte legge et dren fra hodet og ned til magen. Hvis jeg hadde måtte det så kunne det vært karrierestopp. Og de var ganske sikre på at jeg måtte dette. Men etter 4 dager på Rikshospitalet for ei drøy uke siden fant de ut at alt var i orden. De borra seg gjennom hodeskallen midt oppå hodet og la en måler rett bak pannen som de tok ut 1 dag etter.

- Og hva skjer nå framover?

- Alt ser bra ut! Jeg er tilbake på treningsfeltet om en knapp måned. Trener rolig for meg selv nå. Selvfølgelig kjedelig at dette skulle hende, men bedre det enn å måtte legge opp! Lå på rom med folk som hadde parkinsons, hjernesvulst og svulst i ryggmargen så man får litt perspektiv på ting...

 
Våre samarbeidspartnere