Nyheter » 2012 » Juni » E19: Vant serien på våren

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19: Vant serien på våren


22.06.2012

Slo Lier 7-1. Nå venter Hønefoss i siste runde, tirsdag 26 juni på hjemmebane

Lier- Mif E19  1-7


Jon Ø Gulbrandsen (Morten Muggebye 45 min), Nils Otto Teigen, Mats Petter Hansen, Morten Muggebye (John E Lien 45), Fredrik Boldt, Orhun Selvi, Christoffer Gevelt (Ole K Scharer 45), Truls Ingebretsen, Andreas Hellum, Erlend Skagestad (Gevelt fra 70)

Med to 14 åringer på laget (som putta tre mål) dro vi til Lier vel vitende om at poeng i denne kampen var nok til å bli seriemester en runde før slutt. Vi fokuserte på konkrete arbeidsoppgaver før kampen og ville samtidig se et Mif lag som stod fram med entusiasme og fokus.
Da kampen starta gikk det ca 1 minutt før vi missa som bakerste mann og vips så stod det 1-0 til Lier!!  Etter dette kunne karakterløse lag ramla i kvalitet, men som det elitelaget E19 etterhvert har utviklet seg til å bli, så tok vi over alt av bansespill og initiativ i kampen. Et bra balltempo kombinert med gode individuelle prestasjoner med ga oss til slutt fire mål i løpet av de første 45 minuttene.

2 omgang fortjener ikke så mange ord da dette ble en omgang prega av fire Lier utvisninger som en følge av kjeftbruk og ufint spill. Mif gutta viste imidlertid forbilledlige holdninger tross den stemninga som etterhvert utvikla seg og kontrollerte kampen  gjennom fire nye mål... selv om det burde vært mye mer.

Vi takker dommertrio og Lier for kampen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere