Nyheter » 2012 » Juni » E19: Seier mot Hallingdal

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19: Seier mot Hallingdal


03.06.2012

Et ungt Mif lag med hele 5 guttespillere, der 2 var førsteårs,møtte et HFK lag som etter 6 kamper lå midt på tabellen. 14 åringen Andreas Hellum(bildet) fikk sin debut fra start.

MifE19- HFK 4-2 (1-1)
Mål: Henning, Truls I, Fredrik, Morten

Ole Jacobsen- Iver Førrisdal, Mats Petter,Fredrik Boldt,Kristian Ness (Mikkel Skaug 45), Orhun Selvi(Morten Muggebye 45), Henning Thomesen, Andreas Hellum (Simen Fyrand 45), Truls Ingebretsen, Fredrik Røkkum, Christoffer Gevelt(Hellum 10)

Gutta starta kampen bra med gode kombinasjoner i frispillingsfasen. HFK etterlot seg enorme avstander mellom ledda og vi kunne nok ha utnytta dette enda mer med et hurtigere og mer presist  pasningsspill.  Etter en god start begynte vi å bli unøyaktige i oppspillsfasen noe som meførte  endel stygge  brudd  . Vi gikk likevel opp i ledelsen midtveis i omgangen etter et fint innlegg fra Gevelt som Ernst flikka i en HFK spiller og i mål. Da det var igjen noen minutter av omgangen fikk HFK et lykketreff fra 35 meter som suste i nota og det stod dermed 1-1 til pause.

I 2 omgang bestemmer vi oss for å stramme opp strukturen defensivt samt bruke kortere relasjoner og sette tempo i  pasningsspill og bevegelser. Det skulle ikke gå mer enn 5 minutter før vi går opp i 2-1 etter en corner som Mugg stanger i nettet. Like etterpå er Røkkum nådeløs fra venstra kant posisjon der han setter 3-1 etter en suser i lengste. Etter 3-1 skulle vi kjøre kampen, men slapp dessverre HFK inn i kampen gien etter posisjonsfeil og manglende sikring som ender i klabb og babb i feltet og 3-2. Guttar tok seg likevel sammen og punkterte kampen med et perlemål av Truls I-  som sendte et prosjektil i nota etter å ha løpt seg fint fri i bakrommet.

Vi takker HFK og dommere for kampen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere