Nyheter » 2012 » Juni » E19: 3-3 mot Hønefoss

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19: 3-3 mot Hønefoss


27.06.2012

Gjennomførte vårsesongen med stil.

MIF19- Hønefoss 3-3
Mål: Ole K Schärer, Fredrik Boldt, Martin Fredriksen

Ubeseira i kvalikken.

E19 gikk til interkrets med overbevisende spill der det ble 7 seire og 2 uavgjorte. I siste kamp mot Hønefoss var laget tidvis dominante og rulla opp det ene angrepet etter det andre etter mange gode bevegelser og pasninger. Laget overspilte Hønefoss i perioder og burde strengt tatt drept kampen allerede i første omgang. Tross et stort spillemessig og sjansemessig overtak stod det 0-0 til sidebytte.

I 2 omgang fortsatte det gode spillet med et bra bearbeiding bakfra og mange fornuftige oppspill/gjennomspill både mellom deres ledd og i bakrom. Etter å ha stanget i 60 minutter fikk gutta endelig hull på byllen etter et godt løp fra Martin i bakrom, som endte med felling og straffe. Noen minutter etter stanga Boldt inn 2-0 og 3-0 skulle kommet like etter da to spillere kranglet om å sette den i åpent mål,  med resultat at skuddet gikk utenfor!!!  Kampen syntes likevel kjørt, men da de på sin første sjanse reduserte var det igjen kamp.  Like etter sovna vi på en pasning bak som endte med balltap og 2-2!!! Gutta tok seg likevel sammen og satte 3-2 etter en god opprulling fra høyre som Simen satte på foten til Ole i det 90 minutt. Da alle trodde seieren var i boks ble vi straffa på en forferdelig miss  der først en Hønefoss spiller får slått inn fra kant selv om vi er to mot en, etterfulgt av markeringssvikt de lux i feltet og dermed 3-3 og poengdeling.
 

Ser man bak resultatet var det mye oppløftende offensivt spill med god respondering på valg med og uten ball. Defensivt stort sett kontroll med unntak av måla, og itt spesielt å spille 3-3 med 18-3 i sjanser i vår favør.

 
Våre samarbeidspartnere