Nyheter » 2012 » Juni » E16: Solid mot ROS

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E16: Solid mot ROS


13.06.2012

Vant 7-2 tirsdag kveld. Lagets toppscorer Martin Aulie Foss(bildet) scoret 4!

Ros- Mif E16 2-7 (1-3)

Mål: Foss 4, Hellum 2, Simen

 

Ole Jacobsen, Iver Førrisdal, Vetle Myrseth(Knut Håvard Larsen fra 60), Martin Stokka, Marcus Rinnan, Erlend Skageatsd (Mikkel Skaug fra 30 min), Even Hansen (Sindre Bråthen fra 65 min), Martin Foss, Andreas Hellum, Mats Lyshaug (Even fra 85)

Gutta har åpenbart tatt store steg den siste tida på individuelle prestasjoner= lagsprestasjoner.  Ut fra utviklingsmåla til hver enkelt spiller var det en glede å observere mange spillere denne kvelden, der  vi så igjen mye riktig på bevegelser, pasningskvalitet og valg
Allerede etter 10 minutter satte vi opp et fint angrep fra egen firer som ble spilt via rettvende bevegelser i midtbaneleddet,  distribuert til en møtende Foss som dro av to mann før han satte den nede i vesntre hjørnet.  Like etter var samme mann nok engang iskald da han orienterte seg , dro av to mann og plasserte den i mål. Før omgangen var omme var Foss nok engang på farten nen denne gangen avverget målmann, men Andreas var frampå og satte 3-0. Da vi skulle gå til pause skjer det som ikke skal skje. Vi lager et unødig frispark til Ros fra 30 meter der Ros spilleren er feilvendt mot linja!!! Typisk nok slås ballen inn i sone 1 og vi sover når en Ros spiller bare tupper den i mål. Her må de involverte lære!!

2 Omgang startet som som den første med stort balltempo og gode bevegelser offensivt.  Det skulle ikke gå lange tida før Foss nok engang var frampå og lagde sitt 3 mål for dagen.
Da mange trodde kampen var punkter var fikk Ros  nok en unødig dødball, der vi på en uforståelig måte gir vekk en corner med påfølgende duelltap . Kampen punkteres likevel relativt raskt  da Andreas satte inn sitt 2 mål for dagen på en kontant straffe. Halveis ut i omgangen er det Simen sin tur som klinker ballen i høyre  vinkel fra 16 meter., og like før slutt fastsetter firemålsfoss 7-2 etter et bakromsløp. Mange gode individuelle ferdigheter og et bra kollektiv gleda denne kvelden, og når samtidig resultatet ble positivt var det ikke mye å være misfornøyd med- En stor tilskuerskare, en gjeng glade spillere og trenere kunne sette nesa hjem mot Drammen, etter den tredje storseieren på rad.

Vi takker Ros og dommer for kampen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere