Nyheter » 2012 » Juni » E16: Klare for interkrets

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E16: Klare for interkrets


22.06.2012

Tross tap for serievinner Skiold, så har gutta klart å kvale til høstens interkrets!

MIfE16-Skiold 2-4
Mål ; Andreas Hellum, Martin Aulie Foss


Steffen Jacobsen, Iver Førrisdal, Martin Stokka (Jeremie Bampende10 min), Vetle Myrseth, Marcus Rinnan(Knut H Larsen 25 min), Simen Fyrand, Erlend Skagestad, Martin Aulie Foss, Andreas Hellum (Sindre Bråthen 10 min), Mats Lyshaug (Henrik Pedersen 25 min), Even Hansen (Kevin Orsteen 10 min)


Tross tap i siste seriekamp mot Skiold(vant avdelingen) ble det en fortjent billett inn til høsten interkrets. Dette betyr at alle spillerne er sikra gode referanser  i de siste kampene.
 

Kampen starta veldig  bra for MIF der vi var dominante de første 30 minuttene. Gutta tok tak i situasjonene defensivt og satte et høyt balltempo med tydelige bevegelser som Skiold ikke hang med på.  Vi skapte en gigasjanse allerede etter 1 minutt der Even kommer fri fra venstre. Dessverre går skuddet noen cm utenfor.  Gutta fortsatte å kjøre på med gode ferdigheter både med og uten ball og fikk uttelling etter 15 minutt ved Hellum som satte den i nota fra 11 meter. Etter dette bør vi drepe kampen, men sleit litt med å få ballen i mål (Hørt den før!?).  Etter 30 spilte minutter fikk Foss kampens største sjanse der han kom fri  på 5 meter uten å få uttelling. Typisk nok kom utligninga på angrepet etter de uhindra får slått et innlegg fra venstre som går forbi sone 1 spilleren vår. I neste rom har vi nok folk, men maktet ikke ta ut spiller som kom foran og satte 1-1. Utligninga ble på mange måter avgjørende for denne kampen da Skiold åpenbart fikk ny tro og krefter, mens vi ikke klarte å holde den fokusen vi ønska. De siste 12 minuttene ble  en lidelse å observere fra sidelinja, med en haug av uforklarlige feilvalg. Dette toppet seg med  en duell midtveis på vår halvdel der to stykker går samtidig hvorav den som roper bommer på ballen og en Skioldspiller kommer inn i bak og putter 1-2….
 

2 Omgang er en nokså jevn affære der vi får stramma opp fokus på arbeidsoppgaver uten at vi klarte å sette det trykket som vi hadde ønska. Det ble også enda vanskeligere når vi på en dødball var alt for passive i egen boks og lot de plotte inn 1-3. 10 minutter før slutt fikk vi redusering til 2-3 gjennom et velplassert skudd av Foss. I stedet for utligning punkterte de med  2-4 etter en god Skiold opprulling fra høyre som endte med et bra skudd.
 

Vi takker Skiold og dommer for kampen og gleder oss til returmøtet til høsten interkrets.

 

Mvh
Jann Rindsem
 

 
Våre samarbeidspartnere