Nyheter » 2012 » Juni » Bekmørkt på Sandvika Stadion

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Bekmørkt på Sandvika Stadion


26.06.2012

Bærum 2- MIF 2  7-0 (3-0)

MIF: Andreas Håskjold- Kristian Næss (Fredrik Boldt 25 min), Mats Petter Hansen, Joakim Rishovd, Mattias Warp, Orhun Selvi, Truls Garmo Johansen (Morten Muggeby 25 min), Hasan Karagøz, Kim Berntzen, Cristoffer Gevelt ( Krantz 45), Henning Thommesen

 

Mot et slagkraftig Bærumslag med flere A spillere på banen ble våre gutter i denne kampen et nummer for små. Kampen starta på verst tenkelige måte der vi i stedet for å få ballen vekk roter det til foran egen 16 meter og mister ballen til en gul som setter den i nota. Etter målet bølger det litt fram og tilbake, men det er hele tida Bærum som skaper farlighetene , ofte etter tullete oppspilsvalg fra oss på markert på egen halvdel!! 2-0 skulle komme på et frispark som suser rett i mål bak en noe uheldig Andreas. Like før sidebytte kommer 3-0 etter et fantastisk skudd fra nesten død vinkel som går i lengste hjørnet.

Etter en liten oppstrammer i pausen skulle gutta gå ut i 2 omgang og spille mye mer i rommene som åpna seg bak deres firer- når vi vant ballen- samt strekke mye mer på topp for å skape et mellomrom mot etablert.  Gutta responderte relativt greit på dette og vi unngikk en del av de brudda vi hadde i 1 omgang. Dessverre hang vi ikke med på ballpress og posisjonsspill når vi var i balanse . I stedet for å komme ned i sin sone og tette romma ble enkelte flyvende 1 mot 2.  Når vi ble spilt av første pressledd makta vi heller ikke være i forkant av situasjonene og det ble enkelt for Bærum å trille rundt oss. Når vi i tillegg tapte mange en mot en situasjoner uten å sette tette nok sikringsavstander ble det mange mål mot. For å gjøre en lang historie kort så stoppa kuleramma på 7-0 før den svartkledde blåste av kampen. Totalt sett for mange som ikke ville nok og hadde den riktige fokusen som kreves for å henge med mot denne type motstand. Hver og en må gå i seg selv og bearbeide sin egen rolle på matta og ta læring av de konkrete feila som ble gjort. Det som skiller de dårlige fra de potensielle er de som klarer å trekke læring ut av slike kamper og heve seg til neste.

”Den neste oppgaven er den viktigste”

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere