Nyheter » 2012 » Juli » Rekrutt tar ferie på en imponerende 3 plass.

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Rekrutt tar ferie på en imponerende 3 plass.


10.07.2012

Etter en litt tung periode for rekruttlaget skinte sola igjen på laget, i symbolsk forstand. I et ekte norsk sommervær med øspøsregn gjennom hele dagen var det et tent og fokusert lag som entra matta mot et Røa lag som før sesongen var tippa i toppen av avdelingen.

MIF 2 - Røa  4-3 (2-1)

Mål: Kim Berntzen, Sverrir Gunnarson, Truls Ingebritsen, Joakim Mohn Rishovd

MIF: Anders Rotevatn, Iver Førrisdal, Joakim Mohn Rishovd, Mattias Warp, Vegard Hansen (Mats Petter Hansen fra 75), Truls Ingebretsen (Orhun Selvi fra 70), Hasan Karagøz, Truls Garmo Johansen,  Kim Berntzen, Martin Fredriksen (Henning Thomesen 75).

Jann har sendt inn dette referatet:

De brune stilte som vanlig ungt (med unntak av Anders i buret og Vegard i forsvar), og hadde denne kvelden med en debutant fra start, guttespilleren Iver Førrisdal. Unggutten spilte kampen med autoritet og fikk skryt av vår A lags trener Vegard i pausen (noe som sikkert styrka selvtilliten før 2 omg). Laget møtte et høytpressende Røalag som gikk ut  i sin sedvanlige 4-3-3 formasjon. Vi  fikk likevel  satt i gang flere angrep fra egen firer som tredde opp i mellomrom eller brukte sentral som oppspillspunkt. De gangene vi satte fart frammover og søkte løsninger tidlig i rommet skapte vi mange vanskeligheter for Røa som ikke hang med i balltempoet.  Hassan søkte flere ganger rommet bak vår flanke da han møtte opp, og var en konstant trussel for Røa i en mot en situasjonene. 1-0 skulle likevel komme etter en fin kombinasjon av Trulsene der Truls G fant Truls I etter at sistnevnte starte fantastisk inn bak deres stopper og satte den fint i mål fra 16 meter. Utligninga skulle dessverre komme like etter der deres venstre flanke fikk tid til å dra ut en av våre spillere før han klinisk satte den nede til høyre for Anders. Gutta fortsatte likevel å male på og viste periodevis mye bra offensivt spill. Etter ca 30 min kom 2-1 der Martin setter den i tverra fra 20 meter før Kim var på rett plass til rett tid og satte returen i nota.

2. omgang starta med et aggressivt Røa lag som stressa oss til å gjøre noen dummheter bak og det hjalp heller ikke særlig på selvtilliten da de etter en corner får sin utligning etter et uheldig selvmål. I de første 15 minuttene var det Røa som har litt av initiativet i kampen og mange så konturene av en tung avslutning på kampen. Gutta tok seg likevel sammen og jobba inn 3-2 etter en dødball som ”målkongen” Rishovd satte i mål..han hadde en tilsvarende i 1 omgang som gikk i stanga. Like etter var Rishovd igjen frampå og gav oss en straffe som Sverrir satte kontant i mål. 10 min før slutt ble det litt spenning da de fikk sin redusering, men gutta vil vinne denne kvelden og tok til slutt med seg en velfortjent seier inn i 3 divisjons”ferien”- og passerte samtidig mange lag på tabellen og inntok 3 plassen.

Vi rundt laget takker alle støttespillere, motstandere og dommere for en fin vårsesong og ser fram til nye utviklende og spennende kamper til høsten.

 
Våre samarbeidspartnere