Nyheter » 2012 » Juli » Rekrutt tapte igjen

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Rekrutt tapte igjen


03.07.2012

Mandag kveld ble det tap igjen for rekruttlaget. Laget har gått målløse av banen de 4 siste kampene i 3 divisjon.

Mif2- Lommedalen 0-3 (0-1)

Ole Jørgen Jacobsen - Simen Hobbelstad, Mattias Warp, Joachim Rishovd, Vegard Hansen (Morten Muggebye fra 75), Orhun Selvi, Truls G.Johansen (Henning Thomesen fra 45), Kim Berntzen, Martin Fredriksen, Hasan Karagøz (Andreas Kristiansen fra 45).


Nok et tap for rekruttlaget

Etter å ha fått hatten full mot Bærum 2 var det Lommedalen som venta på den andre siden i den nest siste kampen før 3 divisjonspausen. Gutta møtte et høytpressende oslolag som ville hindre oss i å sette gang bakfra. Mif klarte likevel å komme seg ut gjennom mye bra frispilling bakfra i 1 omgang. Det var helt klart hjemmelaget som hadde ballen mest de første 45 minuttene, men det ble en smule upreist og utydelig  på siste tredjedel. Vi kunne likevel telle 4-5 greie sjanser som burde gitt oss uttelling. I stedet var det gjestene fra Oslo som fikk det ene målet i 1 omgang på sin eneste sjanse etter et skudd fra 20 meter som gikk forbi Ole. 15-åringen fra Konnerud fikk sin debut for rekrutt i denne kampen.

2. Omgang ble ikke slik vi ønska da vi i pausen fokuserte mye på å utnytte romma mellom og bak deres forsvars ledd. Selv mot 3 mann og backer som tidvis fotfulgte våre flanker klarte vi ikke skape nevneverdig i denne omgangen. Oppspilla var upresise og vi hadde lite tydelighet i bevegelsene foran ballfører. Når i tillegg innleggskvalitet og duellspill i deres boks ble for svakt  sier det seg selv at dette måtte vli vanskelig. Lommedalen gikk opp til 2-0 etter nok et langskudd, og drøye kvarteret før slutt satte de spikeren i kista etter et angrep der de ruller seg forbi på den enes sida.

Slike kamper er uansett nyttig erfaring for mange av våre unggutter og man får bryna seg i duellspill samt tatt læring i situasjonsspillet og helheten. Ut fra utviklingsmåla til juniorspillerne er det mye å ta tak i, og kamper ala dette bør være bevisstgjørende for enkeltspilleren.

Vi takker Lommedalen og dommertrio for kampen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere