Nyheter » 2012 » Juli » Oppsummering MIF Elite

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Oppsummering MIF Elite


03.07.2012

Elitelagene går inn i sin siste treningsuke før en velfortjent 14 dagers pause fra fellestreningene. Lagene har spilt kvalifisering til interkrets med et positivt utfall for begge treningsgruppene.

Dette betyr at man fra høsten skal matches mot de beste lagene i Buskerud, Telemark og Vestfold. Dette vil være gode referansearenaer for våre talentfulle spillere og vil kunne være en impuls og  arena for videre utvikling. Noen ord om hver gruppe:
 

E19 har vært en  treningsgruppe på 24 mann som har ligget på ca  4 aktiviteter i uka pluss egentrening.  Hele 14 spillere går til daglig på Drammen toppidrett og har således hatt mye trening også på dagtid. Nytt for året er at MIF  har hatt spillerutvikler  Bjarne Kortgård Ingebritsen som vår representant på gymnaset. Dette har bidratt til at vi har hatt god oversikt mtp belastning for våre spillere samt fulgt opp på en bedre måte enn tidligere.
 

Tidlig i vinter hadde vi utviklingssamtaler med alle spillerne der vi gikk gjennom ting som den enkelte burde prioritere i treningsarbeidet. I skrivende stund er vi  i ferd med å starte på runde 2 der vi skal evaluere og være konkrete på hvordan utviklingen har vært.  Kamper har også blitt benyttet til individuell feedback der styrker og svakheter har blitt konkretisert.
En stor del av E19 gruppa har spilt 3 divisjon og  vist god kvalitet på denne arenaen. I snitt har vi ligget på i underkant av 9 juniorspillere i hver 3 divisjonskamp,  og laget ligger på 6 plass etter halvspilt serie med  2-2 mot Lyn på Frogner stadion som høydepunktet.  De spillerne som har spilt mye 3 divisjon har som regel stått over juniorkamp samme uka. I juniorserien er laget ubeseiret og suveren vinner av kvalifiseringen.
 

Flere spillere har i perioder trent mye med A laget,  og  3 stykker er flytta permanent opp i treningsgruppa til Vegard hvorav en allerede har debutert i Adeco (Andreas Håskjold, Joakim Rishovd og Truls Garmo Johansen) mens ytterligere  2 spillere har rukket å debutere på benken i en offisiell A kamp (Mattias Warp og Hasan Karagøz). Når det primære målet er å få opp flest mulig på et A nivå må man derfor kunne si at man er i rute. Vi håper at også flere vil kunne ta steget i løpet av høsten samtidig som de som allerede er med mye nå vil kunne løfte kvaliteten enda et hakk.

E16 har jobba mye likt E19 gruppa, men med enda større fokus på rein ferdighetstrening. Gruppa består av spillere fra regionen og har hatt en kontinuerlig positiv utvikling fra vi starta opp i januar. Kvantitet på treninger har vært tilnærma likt E19.  Flere spillere på dette laget har hospitert/hospiterer jevnlig på E19. 5 stykker har spilt en del kamper for E19 og to stykker har rukket å debutere i 3 divisjon. 5 spillere har sogar fått ei treningsøkt med A laget noe som ga mye inspirasjon.
I februar hadde vi utviklingssamtaler med alle spillerne der vi satte opp 2-3 konkrete utviklingsmål de skulle jobbe ekstra med.  I disse dager har vi evaluert disse målene og revitalisert disse. Gjennom konkrete arbeidsoppgaver i trening og kamp har vi bevisstgjort den enkelte mye på de individuelle utviklingsmåla. TT har en felles oppfatning at alle har tatt steg i positiv retning.
Resultatmessig kvalifiserte laget seg til interkrets som 1 av 4 lag fra Buskerud , og skal fra høsten teste nivå mot de beste lagene fra Telemark, Buskerud og Vestfold. Dette er viktig for å skaffe seg referanser og sette læring ut i en annen arena enn selve treningen. Laget er også klar for 8 delsfinalen i Adidas Cupen og skal være med i Norway Cup i slutten av juli.

For begge grupper takker vi foreldre, dommere, motstandere,  og andre som har bidratt på kamper/treninger/organisering  i denne perioden og ser frem til en begivenhetsrik høstsesong.
 

Hovedtrener for elitelagene
Jann Rindsem
 

 
Våre samarbeidspartnere