Nyheter » 2012 » Juli » Debut for to av jr gutta

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Debut for to av jr gutta


08.07.2012

Joachim Mohn Rishovd(bildet) fikk sin offisielle debut for a-laget i dag. Onsdag debuterte Mathias Warp mot SIF i cupen.

Begge to er 94`modeller og er til daglig å finne i MIF`s junior elite stall.

Warp(bildet) som kom fra Svelvik før sesongen fikk sine første offisielle minutter mot SIF i cupkampen på onsdag. Svelvik-gutten spilte også de siste 20 da vi møtte laget fra Drammen i treningskamp noen uker tilbake.

Joachim Mohn Rishovd kom til oss fra Krødsherad som første års guttespiller. Gutten har slitt en del med skader i de siste sesongene, men er nå tilbake for fullt og er kaptein på MIF`s rekruttlag. Joachim har riktignok spilt en del treningskamper for a-laget de siste vintrene, men den offisielle debuten for nr 29 kom i det 90. minutt i dagens kamp mot Kongsvinger. Vi gratulerer og håper gutta får flere opptredner i utover i sesongen.

Hver klubb i tippeligaen og adeccoligaen kan ha opptill 5 spillere på såkalt "b-liste". B-lista må inneholde spillere som holder jr alder, men som ikke har a-kontrakt. Disse kan spille inntill 3 seriekamper hver uten å ha a-kontrakt. Følgende står på MIF`s b-liste. Andreas Håskjold(keeper), Joachim Mohn Rishovd(1 kamp), Truls Garmo Johansen(1 kamp), Hasan Kargøz og Nicklas Raaholt(langtidsskadet). B-lista starter på nytt 31 august, da kan klubbene nominere inn ny liste.

I cupen kan klubbene bruke spillere som er registrert i klubben. Derfor kunne f.eks Warp spille i cupen, men ikke i serien for MIF`s a-lag. 

I reservekeeper Håskjold`s fravær satt Anders Rotevatn parat på benken som reservekeekper i dagens kamp. Anders ser du forøvrig i aksjon på rekruttlaget mot Røa på mandag.

 
Våre samarbeidspartnere