Nyheter » 2012 » Januar » Treningskamp mot Bærum

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Treningskamp mot Bærum


20.01.2012

Lørdag står Bærum står på den andre banehalvdelen.

Den nyopprykka klubben har kun henta inn en keeper og satser ellers på egne talenter. Trener Morten Tandberg i Bærum melder om et godt rusta lag som gleder seg til sesongen: “Det er mange gode fotballspillere i Bærum nå, og vi har tro på det vi holder på med. Blir selvfølgelig en spennende utfordring å være et nyopprykkka lag, men vi skal bite fra oss. Spillerne sjøl skal nærmere seriestart få lov til å sette opp målsettinga for sesongen.“

- De har jobba godt lenge i Bærum har en bra og spennende junioravdeling med mange talentfulle unggutter, sier Vegard. Naturligvis er det også greit spennende å møte et lag fra samme divisjon som i tillegg er nyopprykka og selv om det jo er tidlig på året får vi en pekepinn på nivået.

- Hvordan har trenings uka vært?

- Bra. Kyle og Aziz har kommet hjem fra sine utenlandsopphold og Jokke, Martin og Stian er tilbake i trening igjen. I tillegg har vi denne uke hatt med Ivar Andreas Forn (keeper) og T G Gore (høyreback) på prøvespill. Begge de to blir å finne på banen lørdag.”

- Starta opp med onsdagstreninger på formiddagen også denne uka?

- Ja – siden Ole Sivertsen har kommet inn på markedssida har jeg fått frigjort litt tid. En del av gutta har mulighet til å trene på dagtid så da kan vi drive mer ferdighetstrening og jobbe med individuelle detaljer. Det er slik trening vi som amatørklubb dessverre ikke får prioritert på fellesøktene våre.

- Hva er planen i morra?

- Vi skal fortsette å jobbe med å trene på offensivt grunnspill - det vil stå på agendaen i alle kampene nå framover.

Kampstart på Årbogen er 1400, og for de som vil se om juniorlaget fortsetter der de slapp mot A-laget forrige helg: de møter Vestfossens A-lag kl 1300 i Vestfossen.

 
Våre samarbeidspartnere