Nyheter » 2012 » Januar » Seier over Bærum under dårlige forhold

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Seier over Bærum under dårlige forhold


21.01.2012

Vi vant dagens treningskamp mot Bærum, og det i et skikkelig snøkaos!

Av Espen Samuelsen (espen.samuelsen@fotballnytt.no). 

 

Nyopprykkede Bærum var motstander i dagens treningskamp på Årbogen. Elendige baneforhold førte til at det kun ble spilt to ganger tretti minutter i snøværet. Mjøndalen vinner kampen 2-0 etter mål av prøvespiller Bi Herve "Bolou" Guessan og nysigneringen Pål Kirkevold. "Bolou" scorte etter vakkert forarbeid av Adrian Paul, mens Kikevold jaget ballen helt tilbake til bortelagets målvakt, som skøyt ballen rett i Pål, slik at den gikk i mål. 

Vegard Hansen hadde følgende å si etter kampen: - Jeg synes det er en jevnspilt kamp, hvor det er litt tilfeldig at det er vi som scorer de to målene. Bærum var et veldig spillende lag, som nesten hver gang satte igang bakfra. Det at det var så glatt ga oss utfordringer i presset, én liten rettningsforandring, og man var helt sjanseløs i presset. 

Hansen fortalte følgende om prøvespillerne: - "Bolou" var igjen god. Han var kvikk, løpsvillig og viste frem noen gode skudd. Denne gangen fikk han også med seg ett mål. Ivar Andreas Forn, målvakten som er på prøvespill fra Bodø/Glimt hadde ikke så mye å gjøre, men han hadde gode utspark og en veldig god redning på slutten av kampen. 

Laget: Ivar Andreas Forn - Truls Garmo Johansen, Daniel Reinoso, Martin Strange, Joachim Olsen Solberg - Hassan Karagøz (Kim Berntzen de siste 30 minuttene), Anders Karlsen, Sverrir Hilmar Gunnarsson, Bi Herve Guessan - Adrian Paul, Pål Kirkevold. 

 

Spillerne kjappet seg i garderoben etter kampen. Foto: Kristin Løvaas Gjerde. 

 

 

Treffsikre taklinger ble det til tross for været. Foto: Kristin Løvaas Gjerde. 

 

Ivar Andreas Forn holder ballen i sikkert grep. Foto: Kristin Løvaas Gjerde. 

 

Banemannskapene var på plass. Foto: Kristin Løvaas Gjerde.

 

 
Våre samarbeidspartnere