Nyheter » 2012 » Januar » En av hver for E19 og E16

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

En av hver for E19 og E16


30.01.2012

Juniorgutta slo Marienlyst, mens guttelaget(Martin Stokka på bildet) fikk det tøft borte mot Lørenskog.

Seier og tap i helga for elitelaga.
 

E19- Marienlyst A  3-2 (1-0)
Mål: Orhun 2 og Truls 1
Harald-Nils O (Nicko 45 min),Rishovd, Mats P, Mathias (Fredrik Boldt 30 min)-Simen, Orhun- Hasan (Thomas Rype 30 min), Henning, Gevelt- Truls I

E19 møtte A laget til Marienlyst  fredag kveld under fine forhold på Årbogen. Motstander spilte  dessverre veldig stygt  i 1 omgang med mange tofotstacklinger som lett kunne gitt store skader. Når det er sagt hadde Marienlyst flere spillere med god kvalitet og laget opptrådte ryddig både fra sidelinja og på banen (med unntak av stygge tacklinger).  Vi starter kampen bra med mye ballbesittelse. Flere ganger har vi 20 trekk+ i laget og motstanderen ble i starten  flyende mellom. Etter en trygg start slurver vi noe med de enkle tinga og gir fra oss den dominansen vi hadde det første kvarteret. Vi tar likevel ledelsen etter et utsøkt frispark fra Orhun.  Siste 20 av 1 omgang er rotete og vi slurver enormt med bevegelsene der vi søker alt for mye mot ball kombinert med elementære ferdighetsfeil.
Vi strammer opp i pausen, og starter 2 omgang mye bedre enn vi avslutta 1. Vi roter likevel mye med kvaliteten og er alt for unøyaktige i både pasninger og ballmottak. Etter ca 20 min i 2 omgang ramler en ball ned på 5 meter i eget felt, og verken målmann eller sonespiller er på plass, dermed 1-1. Vi viser imidlertid moral og Truls spilles gjennom sentralt og setter 2-1. Like etter putter Orhun sitt andre for dagen etter et skudd som ramler ned på 18 meter. Da vi skal punktere kampen surrer vi det nok en gang til og lar et tøffelskudd fra 25 meter gå inn i hjørnet. Vi vinner kampen 3-2 og viser i perioder noe bra på oppspill (prioritert) og defensiv duellkraft, men er langt under pari på taktiske valg (siste tredjedel) og presisjon.

Lørenskog- E16  3-0(1-0).
Ole (Steffen 40)- Iver, Martin Stokka, Knut, Marcus- Simen(Mikkel 40), Erlend(Andreas 40)- Vetle (Henke 35 min), Mats, Even- Martin(Kevin 25 min)
 

Her møtte vi et lag som jeg regner som nasjonal toppklasse (nesten det samme laget gikk ut på straffer i kvartfinalen mot Mjølner som vant NM i 16 årsklassen). I 1 omgang stiller vi med alle våre beste spillere og imponerer voldsomt med gode bevegelser, presisjon og duellkraft. Vi skaper flere gode sjanser og kunne like gjerne putta både 1 og 2 mål. Det er likevel Lørenskog som får det ene målet i 1 omgang etter balltap på vår venstre side,  og påfølgende innlegg som vi ikke klarer å håndtere.  Likevel mer enn godkjent 1 omgang.
I 2 omgang tar vi ut sentrale spillere som  hadde vært dominante i 1 omg (pga kretskamp dagen etter). Vi ser dessverre  en tydelig forskjell på laga i 2 omgang, men gutta kjemper bra og gir Lørenskog kamp helt inn. Vi slipper likevel inn 2 nye mål i 2 omgang og taper kampen 3-0. Uansett var dette god læring og vi tar med oss tempo og innstilling til tirsdagens poengkamp i NM mot Hokksund.

 

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball
 

 
Våre samarbeidspartnere