Nyheter » 2012 » Februar » Spennende kamp tross lite ”fotball”.

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Spennende kamp tross lite ”fotball”.


01.02.2012

E16 spilte uavgjort mot Hokksund i første kval nm kamp tirsdag kveld. Vetle Myrseth(bildet) sto bak MIF`s nettkjenning.

Hokksund- MifE16 1-1 (1-0)


Ole-Iver, Stokka, Knut, Marcus- Vetle , Simen- Mikkel (Henke 15), Mats, Even(Andreas 50)- Foss

Selv om Hokksund hadde gjort sitt beste mtp bane, ble det svært vanskelig å spille fotball i -12 grader på en svært isete og glatt bane i Hokksund. Enkel fotball, duellkraft og risikovurdering var de tre stikkorda som man kunne spille etter på de rådende forholda (Personlig mener jeg alle NM kamper i januar/februar må spilles på gress med undervarme).
 

Hokksund ville mest og duellerte best(bra lag) i store deler av kampen og fikk kampen inn i sitt spor. Selv om vi har et klart overtall i sjanser i 1 omgang og har ball mest er det helt ok at de lager et mål mot slutten av omgangen da vi spiller med alt for sløvt ballpress og dertil høy bakre firer. 
 

Forholdene forverret seg gradvis i takt med kong vinter og kveld og da 2 omgangen starta ligna det mer på en hockeybane enn en fotballbane. Vi viser noe større karakter i 2 omgang selv om det var lite rom for finspill. Vi får likevel  rulla  opp et fint angrep fra venstre der Foss drar seg fri og slår 45 grader ut der Vetle klinker den i mål. 5 minutter før slutt skyter Andreas i stanga og kunne avgjort kampen, men 1-1 ut fra Hokksunds enorme vilje og holdning i denne kampen var ok.
 

Vi takker for kampen og ønsker Hokksund lykke til videre, og ser samtidig frem til nytt møte til vårenJ
 

 

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball
 

 
Våre samarbeidspartnere