Nyheter » 2012 » Februar » MIF tar i mot Follo

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

MIF tar i mot Follo


24.02.2012

Kl 1800 i kveld er det klart for ny treningskamp når Follo kommer på besøk.

Cupfinalelaget fra 2010 har som kjent hatt tøffe tider økonomisk og med det også tøffe tak sportslig som endte i en 10. plass i 2. div i fjor. Men det jobbes videre hos de blå/hvite og de har satt inn en del ressurser rundt sitt eget fotballakademi for å ale fram egen spillere. Follo kommer fra en 2-0 seier over divisjonskollega Tønsberg og kommer sannsynligvis til å stille tilnærma samme lag.

De brune gjør noen endringer fra det laget som slo Asker på lørdag. Andreas Haaskjold vokter buret, Joachim O Solberg tar plass på back, Adrian Paul spiller kant og Fredrik Gulsvik danner tospannet på topp sammen med Pål Kirkevold.

"Ønsker å se Andreas i mål i en hel kamp, og så vil jeg se hvordan Kyle klarer seg på høyre back", sier Vegard Hansen. "Jokke og Adrian er tilbake etter henholdsvis ribbeinsskade og øyeoperasjon. Ellers fortsetter Knut der han tok over for Morten i forrige kamp. Aziz har litt problemer med både kne og lår, Kim tråkka skikkelig over mot Asker og er enda ikke helt klar, mens Lars enda har litt igjen med sine akillesplager før han er å se på feltet. Forøvrig gledelig at Marius er på vei tilbake etter sin langvarige skade. Han har hatt to treninger denne uka, men må vente litt før han er kampklar."

De som starter: Andreas - Kyle, Rhett, Knut, Jokke - Stian, Anders, Bjarne, Adrian - Fredrik, Pål.

Kampstart på Årbogen er 1800.

 
Våre samarbeidspartnere