Nyheter » 2012 » Februar » En vidunderlig 1. omgang av gutta.

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

En vidunderlig 1. omgang av gutta.


19.02.2012

MIF E19 spilte en super 1 omgang mot DBK A, men det holdt likevel ikke helt inn. Orhun scora ett av våre tre mål etter en flott frisparkvariant.

DBK A- Mif E19  (0-2) 4-3


Laget: Andreas- Simen H,, Mats P, Fredrik R, Nicklas- Orhun ,Truls G- Simen Fyrand, Henning, Mathias- Truls I

Innbytte: Fredrik Boldt 47 min for Fredrik R, Martin F 35 min for Henning, Josef 15 min for Mats P
 

Vi stilte til kampen helt vingeklippa med 10 mann ute med skader, men leverte likevel årsbeste i 1 omgang. Gutta regelrett overkjørte A-laget til DBK med 1-3 touch og gode bevegelser. Det vi var ute etter i denne kampen var å gjenskape noe av det tempoet vi har på trening der vi ønska å bygge opp mye bakfra med mange trekk i laget. Gutta fulgte kampplanen til punkt og prikke i 1 omgang og vi hadde ca 90% av ballbesittelsen og leda fullt fortjent 2-0 til sidebytte etter mål av Orhun og Truls G.
 

2. omg ble veldig lite representativt for laget da vi måtte bytte ut begge stopperne,  samt ta ut en syk Martin og spille med 10 mann de siste 15 minutta. Vi leder 3-1 med en mann mindre men slipper inn 3 mot slutten. Ut fra totaliteten bør vi tross mange bytter og undertall kunne styre inn seier, men blir straffa med mye situasjonstap og lite bevissthet rundt klokskap i en fase der vi bør bare holde ballen i laget. Det er likevel 1 omgang som blir representativt for gutta og den er vi strålende fornøyd med. Her viser vi at topp 4 divisjon blir statister når vi har balltempo, bevegelser og duellkraft på plass.
 

 
Våre samarbeidspartnere