Nyheter » 2012 » Februar » E16 vant mot Haugfoss!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E16 vant mot Haugfoss!


26.02.2012

Gutta tok ett stort skritt mot videre deltagelse i NM med 3-1 seiren mot Haugfoss på lørdag. En kamp hvor vi dominerte stort i banespillet, men sleit foran kassa.

Haugfoss-MIF E16 1-3(1-0)

Mål. Mats 2, Henrik 1

Laget: Steffen-Iver(Knut Håvard 15 min), Vetle, Martin S, Markus - Simen, Erlend -Mikkel(Sindre 10 min), Mats, Even(Kevin 10 min) - Alexander(Henrik 40 min)

En strålende Lørdagsmorgen på Vikersund der vi varma opp til skiflyvning med NM kamp mot Haugfoss. Motstanderne denne lørdagen har en god årgang 96 gutter(vil nok kjempe om en interkretsplass)  og vi burde vinne denne kampen for å gå videre i NM- Seier ville gi en roligere inngang til siste kamp mot Hønefoss.  Vi var derfor noe mer fokusert på resultat enn vi har vært i kampene så langt i vinter.
 

Gutta tok tak fra start og enkelt sagt så trilla vi ball i hatt med Haugfoss i 2* 40 minutter med mange gode frispillingsvarianter der vi ofte slo opp i mellomrom eller bandt på ballsidesentral. Jeg tipper vi hadde ballbesittelse på ca 80-90% i kampen og det var morsomt at vi lyktes med aggressivt ballpress kombinert med balltempo , gode bevegelser og god  presisjon.
Eneste minus i dag var det berømte sitatet fra Norges trener nr 1 ”Vi skårr ferr lite mål på sjansan” (Eggen).
 

Link til tabell

 
Våre samarbeidspartnere