Nyheter » 2012 » April » Vant mot region

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Vant mot region


30.04.2012

E16 supplert med 3 juniorer møtte fredag kveld Regionslandslaget for 14 og 15 åringer.

Mif E16- Region 97/98 2-0 (1-0)

Mål: Mats Lyshaug  og Mikkel Skaug

Steffen Jacobsen- Iver Førrisdal, Martin Stokka, Fredrik Boldt, Markus Rinnan, Mats Lyshaug(Mikkel Skaug 30 min), Erlend Skagestad(Henrik Pedersen 25 min), Simen Fyrand, Truls Ingebrigtsen, Fredrik Røkkum(Even Hansen 30 min),  Martin Foss(Andreas Hellum 40 min)


Nok engang ble vi spurt av kretsen om å stille opp mot regionslaget på Notodden. Region er de antatt beste spillerne i begge Agderfylkene, Vestfold, Buskerud og Telemark, med andre ord spillere som enten er, eller er like oppunder landslagsklasse.  Aldersmessig var vi i snitt 1.5 år eldre enn de vi møte så forskjellen der var ikke stor.
 

Til tross for at E16 i år ikke har en eneste spiller på region(for øvrig samme som i 2011) stod gutta opp veldig bra da dommeren starta kampen. Det gikk ikke mange minuttene før Mats L ble spilt fri på venstre der han skjærte inn og satte den kontant i lengste hjørnet- Veldig bra prestasjon av Mats. Omgangen sett under ett var rotete og bar preg av mange dueller og lite finspill. Gutta fighta likevel bra og gjorde en  innsatsmessig  god 1. omgang.
 

I 2 omgang bestemte vi oss for å trøkke til fra start og stikkord som ”autoritet”, ”aggressivitet” og ”mot” var noe vi ønska å se.  Gutta viste seg fra en helt annen side i denne omgangen og vi fikk satt opp mellomrommet ved flere anledninger etter et godt bearbeidet spill i bakre firer. Vi skapte flere 100% sjanser uten å greie å sette,  men snaue kvarteret før slutt ga Mikkel oss 2-0 på et fortreffelig volleyskudd. Region hadde også sine muligheter, men jeg synes vi alt i alt vinner en fortjent seier. Gutta har all grunn til å være stolte av lagsprestasjonen i denne kampen og det begynner å bli bra fasong på spillet, både defensivt og  offensivt.
Vi takker region for kampen og håper vi også neste år blir spurt, kanskje med en eller flere Mif spillere på region?

 

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball
 

 
Våre samarbeidspartnere