Nyheter » 2012 » April » Statusrapport

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Statusrapport


13.04.2012

Her er en liten oppdatering rundt de brune - både det som skjer av sportslige og stadionaktiviteter.

Det sportslige først: utafor en av Mjøndalens mest kjente kiosker traff vi på en blid trener som akkurat hadde fått servert ei dobbel i bløyta.

- Vi har hatt tre fellestreninger denne uka på forskjellige baner (hallen, Vikåsen og Årbogen), og neste uke er vi kanskje i gang med de første treningene på Stadion. Stemninga i troppen er naturligvis bra etter seieren i nord og vi har fått Lars og Kyle tilbake i full trening igjen.

- Og Bjarne?

- Bjarne blei operert i kneet i dag. Fikk fjerna en beinsplint på en centimeter som hadde irritert, så nå har han tre dager på krykker og ca tre uker med lett trening deretter før han forhåpentligvis kan være spilleklar igjen.

- Bærum var lite fornøyde med at det er spillefri på søndag. Enig?

- Joda. Vi synes jo også at det beste ville vært å spilt kamp hver helg, men dette har vi visst ganske lenge at kom til å skje og sjøl om alle har jobba det de kunne på stadion er det ikke noe vi får gjort noe med. Så da er det bare å innrette seg. Vi tar fri fra fellestreninger, men gutta kjører egentrening både lørdag og søndag.

Sa Hansen før han satte kursen bort mot Mjøndalshallen der han skulle være gjestelagleder for sønnens lag under Bendit-cup.

 

Sesongkort

Torsdag åpna sesongbillettsalget inne på MIF-huset der Helge Johannesen og Tina Brock tok i mot ivrige MIF-supportere.

- Salget har gått bra så langt. Blei litt lang kø, men de som sto der venta på noe godt! Bortsett fra at det jo er billigere å kjøpe sesongkort enn enkeltbilletter kan man sikre seg en egen fast plass når man har sesongkort. Vi hadde bra pågang da vi åpna på torsdag og mange fikk sikra seg "godplassene". Noen ønsker å sitte høyt oppe, mens andre har "alltid" sittet ned og på siden.  

Det selges også sesongkort på lørdag fra 10-15 inne på klubbhuset - samt at det er mulighet for å få kjøpt diverse supporterartikler.

 

Stadion

"Dette ser veldig bra ut!", sier Kenneth Karlsen. "Med fare for å virke klisjeaktig virker alt bedre enn det vi kunne forestille oss ut i fra tegningene. Vi hadde møte med NFF på onsdag som var og kikka på stadion. Det var jo noen punkter de hadde som måtte utbedres, men i det store og hele var de veldig fornøyd med det de så. Jeg må få lov til å nevne at det Isachsen og deres underleverandører har klart å få til hittil er imponerende. De har en kunnskap, kvalitet og smidighet som er beundringsverdig og rett og slett imponerer og overrasker meg positivt hver dag. Men vi er nå i sluttfasen veldig avhengig av dugnadshjelp fra brune sjeler i bygda. Vi legger ut info om dette på hjemmesidene og på Facebook. Neste dugnadsjobb blir nå på mandag kl 1600 da det er montering av reklameskilt. Så møt opp med egen batteridrill!  

 
Våre samarbeidspartnere