Nyheter » 2012 » April » Skuffende prestasjoner

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Skuffende prestasjoner


11.04.2012

MIF E16 tapte seriepremieren mot Godset tirsdag kveld.

Strømsgodset-MIF E16 3-1

Mål: Andreas Hellum

 

Ole-Iver, Martin S(Knut H 15 min), Vetle, Markus (Sindre 10 min)- Simen, Erlend-Even(Hellum 40 min), Mats, Mikkel(Henrik 25 min)- Martin A. F

Gutta starta friskt de første 15 minuttene og hadde taket på banespillet, men gir dessverre vekk et mål gjennom unødig balltap med påfølgende markeringssvikt. Etter denne kalddusjen faller laget kollektivt og lar Godsetgutta komme inn i kampen og ta over initiativet. Mjøndalen som lag må i slike situasjoner stramme opp mye mer og jobbe med arbeidsoppgavene i stedet for å individualisere spillet mtp å gjøre alt selv. I denne fasen av kampen presterer vi  årsverste med total mangel på alle grunnleggende prinsipper som offervilje, løpskraft og lagspilling.
 

Etter en alvorsprat i pausa ser vi et mye mer aggressivt Mif lag på banen i 2 omgang. Vi lager flere 100% sjanser uten å få uttelling og er noe flinkere i denne perioden til å utnytte det enorme mellomrommet vi fikk. Gutta skaper en god del halvsjanser i denne fasen, men  I stedet  for utligning roter vi til det gjennom et for løst tilbakespill, og vips så står det 2-0. Etter dette skaper vi mange sjanser og får til slutt betalt med en kanon fra Andreas i vinkelen. Like etter reduseringen skal vi utligne, men bommer dessverre for åpent mål. Gutta skaper flere store sjanser i denne fasen, men når vi ikke evner å lage mål hender det som ofte hender. Godset får et feilaktig innkast som vi sover på ,og nok engang slipper vi inn et mål av det  lettkjøpte slaget. I stedet for 2-2 står det derfor 3-1 og kampen er på mange måter kjørt. Vi skaper ytterligere 3 , 100% sjanser uten å få mål  mot slutten og kampen ebber ut med tap 3-1. vi kan si at vi like gjerne kunne vunnet kampen, men det som er mest skuffende er prestasjonene, og da særlig det som berører innsats og fokus på arbeidsoppgaver. Vi så lite til de bevegelser uten ball  og valg med kula som vi så ofte har sett igjen i andre kamper vi har spilt i vinter.

Totalt sett vil jeg si dette er den svakeste kampen laget har spilt i år og utfordringen  nå ligger på det individuelle planet – hver og en må gå i seg selv og heve seg på alle fokusområder til neste kamp som er  neste uke.
Vi takker godset  og dommer for kampen og ønsker lykke til videre.


Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere