Nyheter » 2012 » April » Rekruttlaget åpna med seier

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Rekruttlaget åpna med seier


17.04.2012

Et ungt Mjøndalen vant serieåpninga i 3 divisjon.

Røa - MIF 2 2-4  (0-1)
0-1: Benjamin Stokke (30)
0-2: Benjamin Stokke (49)
1-2: Nicolay Handle-Jensen (59)
2-2: Christian Petersen (68)
2-3: Truls Ingebretsen (78)
2-4: Kim Bertnzen (87)

Gult: 2 til Røa
Rødt:1 til Røa (72 min)


MIF: Dansken - Mahias (Josef fra 80 min), Martin S, Joakim, Simen - Benjamin, Emil, Truls G - Hasan (Orhun fra 75 min), Martin F (Truls I fra 60 min), Kim B
 

Jann Rindsem har sendt oss dette referatet:

Vi reiste til Oslo for å møte et Røa lag som nettopp hadde slått 2 divisjonslaget Korsvoll i oppkjøringa. I tillegg til  spillere som holdt senioralder, var det til enhver tid 7 spillere som holdt junioralder på banen. Mot et typisk 4-3-3 lag ble det mye rom breit i banen når vi fikk vendt spillet hurtig i bakre firer. Særlig venstresida ble aktivisert flere ganger i 1. omgang, men unøyaktigheter hindra oss fra å skape mer enn vi gjorde. Til tross for noe varierende kvalitet på valgene og utførelsen av valga, var det likevel MIF som hadde det meste av banespillet i 1 omgang. Det var derfor fullt fortjent da den spennende nyervervelsen Benjamin   Stokke satte inn 1-0 etter assist av Truls Garmo.

I 2 omgang tok gutta skikkelig tak i kampen gjennom gode bevegelser og  stort  balltempo. Ballsidespiss fikk strekt opp mye mer og skapt plass for sentral inn i banen. Flere gode løp ble igangsatt både breit i banen, og inn bak deres motsatte stopper. Knappe 5 minutter av omgangen var spilt da nevnte Stokke igjen var frampå og satte 2-0. Vi så ut til å kontrollere dette inn, men en 15 minuttersperiode i 2.omgang kunne blitt skjebnesvanger. Vi  mistet noe fokus på arbeidsoppgavene og lot et aggressivt Røalag ta over initiativet i kampen. Gutta ble på etterskudd i ballpresset og mista rytmen i det offensive spillet . 

Etter 20 minutter kom reduseringen til 1-2 og det var igjen kamp. Naturlig nok økte stressfaktoren etter dette målet, og typisk nok kom utligningen like etter på en dødball som ble kriga i mål. De siste 15 minuttene så ut til å bli en jevn affære, men da de helt fortjent fikk en utvisning tok MIF igjen over det som skjedde på matta. En 16 årig debutant, Truls Ingebrigtsen, skulle stå for ledermålet  etter et perfekt gjennomløp fra venstre kantposisjon - nok en gang assistert av Truls Garmo. 

Like etter punkterer måltyven Kim kampen gjennom et plassert skudd  fra 16 meter. Håper dette var starten på mange gåller av unge Berntzen som var målgarantist på E19 i fjor. Selv om det svingte noe i prestasjonene, må man kunne si at laget viste mye positivt på holdning, ferdigheter og duellkraft. En ekstra blomst til Stokke som viste seg som en målfarlig spiller med mange kvaliteter både med og uten ball.


Vi takker Røa og dommer for kampen og ønsker de lykke til videre.
 

Referat fra Røa kan du lese her.
 

 
Våre samarbeidspartnere