Nyheter » 2012 » April » På fjelltur med E16

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

På fjelltur med E16


24.04.2012

7 timers biltur ble krona med mange gode opplevelser fra et E16 lag som er i ferd med å finne fasong og stil etter en litt trøblete start på sesongen.

Geilo-MIF 0-5
Mål:
Mats Lyshaug 3, Martin AF, Andreas

 

Steffen-Iver, Vetle, Knut H (Martin S 55),Marcus - Simen, Erlend, Mikkel(Sindre 30) Andreas, Mats(Alex 30), Martin AF(Henrik 40) 

 

Her har vi en gjeng topp seriøse gutter som har det grunnleggene med seg som holdninger, ydmykhet og ikke minst et potensialet som MIF håpelig vil kunne dra nytte av i årene fremover.  Etter å ha overspilt Herkules(tap 2-0) fredag uten å få den nødvendige uttelinga stod det en aldri så liten utfordring på det mentale planet da laget skulle ta turen til fjells og møte Geilo på deres beryktede hjemmebane.
 

Gutta tok tak i kampen fra start og produserte sjanse på sjanse uten å få uttelling. Noen tilreisende begynte å se konturene av en ny Herkuleskamp, men gutta ville det annerledes og etter halvspilt omgang får endelig Mats Lyshaug hull på byllen. Like etter er samme mann på plass og setter 2-0 før sidebytte. I 2 omgang er det bare et lag på banen og Mats setter sitt hatrick før Hellum og Foss spikrer kista sammen med lagets fjerde og femte mål. Vi ser igjen mye av det vi har trent på i oppspill der vi mot balansert lag får satt i gang flere bevegelser som frigjør rom mellom dere bakre firer og midtbaneledd. Vi setter opp Andreas ved flere anledninger og får skapt mye gjennom bearbeidet grunnspill.  Vi kan likevel være mer bevisst på å se løsninger inn bak deres firer da vi brøt ballbanen på egen halvdel, samt fremdeles jobbe aktivt med aggressivitet og duellspill.
 

 
Våre samarbeidspartnere