Nyheter » 2012 » April » Overbevisende av E16

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Overbevisende av E16


18.04.2012

Vant 6-2 mot Hokksund. Mikkel Skaug (bildet) sto bak to av MIF`s mål

MIF E16-Hokksund 6-2

Mål: Mikkel Skaug 2, Martin Foss 2, Mats Lyshaug 2

Ole Jørgen Jacobsen -(Steffen Jacobsen 30 min), Iver Førrisdal, Vetle Myrseth, Martin Stokka (Knut Håvard Larsen 30 min), Markus Rinnan (Kevin Orsteen 12 min)Simen Fyrand, Erlend Skagestad, Even Hansen (Andreas Hellum 40 min),Mikkel Skaug, Martin Foss,

Etter årsverste på basicpunktene mot godset har vi jobbet knallhardt med disse tinga denne uka. Gutta var tente og virka svært fokuserte før kampen, og dessverre for Hokksund var det de som møtte oss denne dagen.
Gutta tok tak i duellspillet og banespillet fra start og produserte en 100% sjanse etter 5minutter. Gutta fortsatte å male på og fikk etterhvert et fortjent ledermål av Mikkel som satte den kontant i mål fra 16 meter. Etter dette fortsetter vi å styre mye, men gir vekk et mål av det svært enkle slaget da en Hokksundspiller går forbi 4 mann før han settter den utagbart opp i nettaket.

Heldigvis for Mjøndalen var dette en dag da gutta "ikke kunne  tape" og like etter svarte de med et fantastisk tversoverpass på 30 meter fra Marcus til Mats som styrer den på en touch nede i hjørnet. Til tross for 2-1 ledelse og fortjent ledelse var Hokksund absolutt med på notene i de første 40 minuttene.

2. Omgang var det et lag på banen og vi kjører over Hokksund på tempo og gode kombinasjoner langs bakken. Etter en gnistrende god omgang med en rekke målsjanser står det til slutt 6-2 til oss da dommeren blåser av kampen- Ikke et mål for mye.

Vi takker Hokksund og dommer for kampen og ønsker de lykke til videre.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere