Nyheter » 2012 » April » Ny seier for rekruttgutta

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Ny seier for rekruttgutta


23.04.2012

MIF2 slo Romsås 3-0 i kveld etter mål av Emil Fossum, Kim Berntzen og Hasan Karagöz.

MIF 2 - Romsås 3-0 (1-0)
Mål:
Emil Fossum, Hasan Karagøz og Kim Berntzen


MIF: Andreas Forn - Simen Hobbelstad (Josef Failali fra 75 min), Joakim Rishovd, Martin Strange, Nils Otto Teigen - Hasan Karagøz, Emil Fossum,  Lars Granås (Benjamin Stokke fra 40 min), Truls Garmo - Martin Fredriksen (Benjamin Krantz fra 55 min),  Kim Berntzen


Kamp nummer 2 i seriespillet var mot Oslolaget Romsås. Nok en gang stilte vi et ungt lag med 7 spillere som holdt junioralder på banen hele tiden, noe som viser at mange unggutter har tatt steg fra 2011 mtp 3 divisjon. Gutta tok tak i matchen fra start og styrte mye av begivenhetene på matta, selv om valg og prestasjoner med kula ikke alltid var som vi forventer av enkelte.  Laget skal ha en spillestil som er mye lik A og juniorlaget, og disse matchene er en god kamparena for mange mtp rollebevissthet. Dessverre fikk vi ikke den kvaliteten vi hadde ønska med tanke på balltempo, valg og ferdigheter, men kunne like vel gå til sidebytte med en fortjent 1-0 ledelse etter mål av Emil Fossum..

Første del av 2 omgang var også prega av mye slurv , og Romsås kunne ved flere anledninger ha utligna etter at vi mister ballen alt for enkelt i en del situasjoner. For mye balltouch medfører ofte at vi ødelegger romma som vi skal skape gjennom hurtige forflytninger og presisjon i pasningsspillet. Skal man starte bakfra er balltempo og bearbeiding mot etablert essensielt,  og ikke ukritiske oppspill gjennom ledd fra lav posisjon. Heldigvis står gutta av de sjansene som kom imot og økte ledelsen til 2-0 etter et fint angrep som Kim setter kontant nede i hjørnet. Siste halvdel av 2 omgang henger ikke Romsås med på tempo og gutta hever både kvalitet og tempo med flere hakk mot slutten. Unge Berntzen viser at han er på gang gjennom nok en klinisk avslutning som fyker i tverra. I denne sluttfasen kontrollerer vi kampen og dagen krones med  innbytter Krantz som  slår et perfekt legg fra høyre som Hasan setter i mål, og dermed står det 3-0.  Prestasjonene på matta varierte noe ut fra forutsetningene til den enkelte, men en ekstra blomst får denne gangen gå til lovende Karagøz som skaper mange farligheter med ball samt viser at han har blitt en mye bedre toveisspiller. Nå har seniorfotballen i MIF to spennende kamper foran seg med åpninga av ny stadion og Bryne til helga samt Mif2 sin kamp mot et Lynlag som virkelig er i dytten etter degraderinga for noen år siden.

 
Våre samarbeidspartnere