Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Stortap


22.04.2012

De brune fikk juling så det holdt og tapte hele 0-5 for Ull/Kisa....

Ull/Kisa - MIF 5-0 (2-0)
1-0: Pål Steffen Andresen (36)
2-0: Pål Steffen Andresen (42)
3-0: Kim Holmen (46)
4-0: Kim Holmen (52)
5-0: Eirik Soltvedt (84)

Gult: Eirik Soltvedt, Ull/Kisa. Kyle Helton og Aziz Idris, MIF

MIF: Anders Larsen - Knut Rønningene (Benjamin Stokke fra 46.), Rhett Bernstein, Morten Sundli, Joachim O. Solberg - Stian Ohr, Kyle Helton, Aziz Idris, Sverrir Hilmar Gunnarsson (Emil Fossum fra 46.) - Pål Alexander Kirkevold, Adrian Paul (Lars Granaas fra 78.)

- Det er ingen god stemning i spillerbussen nå, sier Vegard på telefon. Vi lot kampen bli spilt på Ull/Kisas premisser og da blei det mye dødballer der de var gode og fikk mye folk inn i boksen der de kriga og kjempa bedre enn oss. At vi var for slappe i markeringene hjalp heller ikke.

- To bytter til pause?

- Vi måtte prøve å gjøre noen endringer, men de satte jo den tredje med en gang og punkterte kampen md det fjerde ikke lenge etter. Etter dette kommer vi mer med i kampen og begynner å spille ball og skape litt - men det er klart at da var kampen i realiteten over.

- 0-5 er brutalt...

- Utvilsomt. Nå var ikke dette noen typisk utklassingskamp. De scorer på stort sett alt de har, og vi vinner vel sjansestatistikken 7-6, men det er en mager trøst og det er ingen tvil om at de vinner fortjent. Nå skal vi riste av oss tapet og bygge oss opp til å klinke til på lørdag for å vise oss fram fra en bedre side.

 
Våre samarbeidspartnere