Nyheter » 2012 » April » Fortjent poeng- 10 mann i 55 min….

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Fortjent poeng- 10 mann i 55 min….


29.04.2012

Rekruttene møtte Lyn søndag kveld. Det ble dramatikk da keeper Håskjold ble utvist og midtbanespiller Muggebye(bildet) måtte steppe inn i kassa etter 35 min.

Lyn- Mif 2  2-2  (1-0).

Mål: Kim Berntsen (3 kamp på rad), Matthias Warp

Rødt kort: Andreas Håskjold 35 min

Tilskuere : 1100

Andreas Håskjold- Nicklas Raaholt, Nils Otto Teigen, Joakim Rishovd, Simen Hobbelstad (Morten Muggeby fra 35),  Hasan Karagøz (Truls Ingebrigtsen fra 70 min),  Emil Fossum, Truls Garmo, Matthias Warp, Benjamin Krantz (Orhun Selvi fra 65), Kim Berntzen


Vi stilte til denne kampen med hele 10 spillere på banen som holdt junioralder pluss Kim  som er første års seniorspiller. Å stille et av tidenes yngste 3 divisjonslag mot ”seriefavoritten” LYN var en formidabel oppgave for våre unggutter. Foran 1100 tilskuere og en sommervarm sol , var rammene for kampen satt.
 

Vi startet kampen noe nølende og lot Lyn få for mye rom både mellom ledda, og bak vår firer i store deler av 1 omgang.  Mye av den offensive spillestilen til Lyn var et direkte spill inn i bakrom mot en treer som var hissige på løp bak vår firer. Vi må som lag slike situasjoner enten falle av eller sette de i offside når den lange ballen kom, men  vi var sløve i 1 omgang.  Etter ca 20 min blir vi straffa og de setter 1-0 på en dødball  som de kriga i mål.  Da vi hadde passert halvtimen skulle det gå fra vondt til verre, da  Andreas  snappet ballen foran en Lyn angriper som samtidig falt. Dommeren feilvurderte og ga Andreas rødt kort og straffe til Lyn (rettferdigheten seiret og ballen gikk i tverrliger). Vi måtte sette Morten Muggeby i mål(for øvrig en kjempekamp som målmann ) og legge om til 4-4-1. Siste 15 min av 1 omgang stod vi av og Lyn kunne dermed gå  til pause med  en fortjent 1-0 ledelse.
 

I 2 omgang startet på verst tenkelige måte da vi igjen ble straffa av en heller tvilsom avgjørelse, da Lyn fikk godkjent 2-0…..  Ligna mistenkelig på et frispark til oss.  Gutta  ga seg likevel ikke og unge Eliassen gjorde  et genistrek og satte høyt press i en 5 minutters periode (noe Rindsem var tvilende til J. Eliassens genistrek ga oss umiddelbart trøkk frammover og innbytter Truls I var igjen delaktig da han satte opp Kim som reduserte til 1-2 (Kim har laget mål i alle de tre rekruttkampene).  Siste del av omgangen bølget litt fram og tilbake og  like før slutt fikk  vi et frispark 30 meter fra mål som Warp tuppa  i mål etter litt klabb og babb i feltet. Like etter kunne vi tatt med oss alle tre poengene hjem til Eiker,  men Kims skudd gikk i  tverra…. Lyn hadde også noen gedigne sjanser de siste minuttene, men vi  rei  av og fikk med oss  ett fortjent poeng ut fra helheten. Selv om det er ting å ta tak i både individuelt og lagsmessig må man bare ta av seg hatten for ”Juniorlaget” som stod på i ekte MIF ånd,  og tok med seg 1 poeng hjem til Mjøndalen.

Mvh
Jann Rindsem
MIF Fotball

 
Våre samarbeidspartnere