Nyheter » 2012 » April » Fornøyd trener dagen derpå

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

Fornøyd trener dagen derpå


10.04.2012

Det var en frisk og opplagt trener som landa på Gardermoen i dag morges.

- Vannvittig deilig og gøy! Middagen i går kveld smakte ekstra godt, og sjøl om det var mange slitne spillere var det lite å si på stemninga.

- Hvordan oppsummerer du matchen?

- Det blei litt som vi antok på forhånd. Vi styrte de første 45 kanskje mer enn det vi hadde forventa og håpa på og kunne fort gått til pause med mer enn ett måls ledelse. Etter hvilen klarer vi å holde trykket bra oppe en god stund, men særlig siste 15 blir vi trykka tilbake. Alta flytta opp flere folk og det blei litt panisk fra vår side. Vi ga bort mange dumme frispark som førte til innleggssituasjoner, men Rhett og Morten i midtforsvaret rydda opp i stor stil og var solide i duellene bak der. alt i alt talte vi 7-2 i sjanser til oss så jeg vil si vi tok en fortjent seier.

- Alt i alt en fin start på sesongen?!

- Utvilsomt! Deilig å kunne gå av banen her med full pott for første gang, og alltid fint å kunne kvitte seg med den nullen som står ytterst til høyre på tabellen.

- Og nå er det spillefri til helga siden stadion ikke er klar ennå.

- Ja. Nå trener vi onsdag til fredag før gutta får ei sjelden frihelg fra kamp og fellestrening. Og siden vi har tatt tre poeng vil vi liksom være "med" på tabellen også etter to runder før vi møter Ull/Kisa borte 22. april.

 
Våre samarbeidspartnere