Nyheter » 2012 » April » E19 videre i NM etter en vanvittig snuoperasjon

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19 videre i NM etter en vanvittig snuoperasjon


22.04.2012

De brune var på full fart ut av NM, men sto på inn til siste slutt og fikk betalt for det i en Hitchcock thriller på Grefsen Stadion.

Kjelsås - MIF E19  3-4  (1-0).
1-0: Kjelsås 
2-0: Kjelsås
3-0: Kjelsås
3-1: Joakim Rishovd (65. minutt),
3-2: Hasan Karagøz (86. minutt)
3-3: Mats Petter Hansen (90 minutt)
3-4: Benjamin Krantz (92 minutt)

MIF: Andreas Håskjold- Matthias Warp (Nickolas Raaholt 25 min), Mats Petter Hansen, Joakim Rishovd, Simen Hobbelstad, Truls Ingebritsen (Andreas Kristiansen 45 min), Hasan Karagøz, Henning Thommesen, Benjamin Krantz (Fredrik Røkkum 90 min)
 

Fra Jann Rindsem har vi fått dette referatet:

1. runde i NM ble spilt på Grefsen stadion mot et Kjelsåslag som skapte store vansker for oss på dødballer. Gutta tok tak i kampen fra start og styrte mye av det som skjedde på banen. Likevel var det Kjelsås som gikk opp til 1-0 etter en duell som ramla ned i en av våre defensive soner. Her sov vi og var ikke på plass posisjonelt og vips så stod det 1-0 til hjemmelaget. Etter målet kjørte vi kampen enda mer og hadde et klart spillemessig  initiativ uten å få uttelling på sjansene.

2. omgang starta på verst tenkelige måte der vi nok engang var ufokuserte på en dødball, og en Kjelsåsspiller fikk styre inn 2-0 fra venstre kantposisjon. Vi forsøkte å svare umiddelbart , men manglet det lille ekstra foran målet. I stedet økte Kjelsås til 3-0, 15 minutter ut i 2 omgang(på nok en dødball) og mange trodde kampen var kjørt(men ikke vi). 25 minutter før slutt kom endelig reduseringen etter litt ”ping pong” i Kjelsåsfeltet.  Gutta trykka på og viste en enorm moral og vilje og ga aldri opp. Vi la om til 3 bak da det gjenstod 15 minutter og fikk betalt for dette raskt.  Vi putta 2-3 da det var 4 minutter igjen av ordinær spilletid, og  like etter fikk  Mats Petter som var flytta opp som spiss et gjennomspill og vippa inn 3-3 med et reint ” Messi ” touch,  -  stadionuret viste 90 minutter. Like etter fastsatte Krantz resultatet til 3-4, 2 min på overtid,  og jubelen kunne slippe løs.  Som trener var det veldig morsomt å oppleve en slik moral mot slutten av kampen ,samtidig som vi fikk oss en lærepenge på fokus og konsentrasjon. E19 står etter dagens seier ubeseira mot juniorlag siden kvartfinaletapet i Norway cup 2011. De som tok turen fra Eiker fikk god valuta for turen, og Rindsems ”Van Gal ” hopp da MP utligna til 3-3 var sikkert verdt turen alene.

Vi takker Kjelsås og dommer for kampen og ønsker lykke til videre.

 

 
Våre samarbeidspartnere