Nyheter » 2012 » April » E19 serieåpna med seier

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - September

E19 serieåpna med seier


26.04.2012

Serieåpnet med overbevisende seier i første kamp.

Drammen FK jr - MIF E19 0-3 (0-1)
Mål:
Krantz, Ingebretsen, Henning


MIF: Andreas Håskjold - Josef El Failai (Christoffer Gevelt inn fra 35),Joakim Rishovd (Kristian Næss inn fra 55 min), Nils O Teigen(Fredrik Boldt inn fra 50),Fredrik Røkkum (Morten Muggebye inn fra 25), Nicklas Raaholt, Orhun Selvi (Røkkum inn fra 75), Henning Thommesen, Truls Ingebretsen, Benjamin Krantz


Gutta fikk en del utfordringer i dag mtp Kjelsåskampen der vi glipper på flere dødballer og er ukonsentrerte i situasjonsspillet. Entusiasme, læring og trua på egne ferdigheter er noe vi alltid skal ha i MIF-kulturen. I dag så vi bra respondering på alle disse tre punktene og vi var med fra start selv om vi ikke fikk satt noe skikkelig spill de første 25 minuttene. Tross bra duellspill var det mange feilvalg med kula og fokus på å gjøre ting selv i stedet for å la ballen gå. Jeg føler likevel vi er best også i denne perioden og får en grei straffe etter 30 min som Krantz setter i mål. Etter målet bør det egentlig komme flere mål til oss, men en god målmann og bra forsvarsspill fra Drammen hindrer oss fra å øke til sidebytte.

I 2 omgang skrur vi opp balltempo og bevegelser to hakk og kjører vel strengt tatt denne omgangen helt og holdent. Vi bearbeider mye bedre fra bakre firer i denne perioden og får linka opp ballsidesentral slik at relasjonene mellom pasningslegger og mellomrom ble tettere. Henning glimta til med storhet i rommet enten som leonardsen som skapte rom for andre eller som messi som gjorde mye selv da han ble spilt opp i rommet. Han lager et fantastisk 2-0 mål 15 min ut i 2 omgang. Etter dette kjører vi kampen fra A til Å og bør selvsagt utnytte de romma vi fikk foran deres 16 meter mye bedre. Det blir likevel med det ene målet til Truls Ingebretsen som kriger inn 3-0. I tillegg må det nevnes at Warp endelig fikk lada kanonen, fra 35 meter smelte han ballen i stanga. En ekstra blomst får gå til debutanten Muggeby som styrer midtbanen da han entret banen etter 30 min.

Jann R

 
Våre samarbeidspartnere