Nyheter » 2011 » Oktober » Urædd - MIF E16

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Urædd - MIF E16


04.10.2011

Guttelaget imponerte igjen spillemessig, men sliter fortsatt med å omsette sjanser i mål. Truls Ingebrigtsen(bildet) scoret begge våre mål i denne matchen.

Urædd-MIF E16 2-2(1-2)
Mål: Truls 2

Laget: John Øyvind- Iver, Lars Kristian, Martin R, Josef - Simen, Erlend- Mads, Håkon, Jhon Eirik -Truls
Benyttede innbyttere: Rajab, Jakob, Martin AF,

Sjanser: 4-18
Gutta var fokuserte fra start og satte standard med en gang. Vi satte opp både kanter og sentral/diamant i oppspill, og mange samtidige bevegelser i siste tredel ga oss en haug av målsjanser. Dessverre stod ikke spillet helt i stil med resultatet og tross alene med målmann flere ganger og to i stanga  da vi ledet 2-1, lager vi til slutt mål, men det i eget mål(uheldig selvmål på corner). Ut fra banespill og sjanser er det ufattelig at det endte 2-2,  eller som Erik Pedersen (Urædds trener og x-storspiller) uttalte til meg og Lars, et RAN.


Om vi ser bak resultatet og har utviklingsperspektivet i fokus må vi likevel være veldig godt fornøyde med prestasjonene på matta. Mange av gutta spilte ut sitt register 100% og viste i mange sammenhenger at det er iboende kvaliteter som på sikt kan gjøre de til A spillere for Mif. I tillegg må det nevnes at laget i samtlige kamper i år har kjørt 2 omgangene noe som indikerer at vi står bra fysisk.  Også i denne kampen mønstra vi et meget ungt lag med mange førsteårs(14-15 åringer)  samt Erlend som aldersmessig hører til på E14.


Vi gratulerer gutta med en kjempebra kamp (spill) og tar med oss mange positive bilder på ferdigheter, holdning og spillestil.
Dagens sitat ”Nei nå får du gi deg Erik (Lars). Det er sikkert jeg som ser dårlig, jeg har jo briller (Pedersen)”.

Referent Jann Rindsem

 
Våre samarbeidspartnere